14.09.2015, 10:30
Šokolaadine verivorstikoogike kõrvitsa-kamakreemi ja pohladega
FOTO:
Koostisosad:
Šokolaadine verivorstikoogike
- 200 g šokolaadi
- 100 g suhkrut
- 1 sl kakaod
- 1 sl küpsetuspulbrit
- 4 tk kanamuna
- 400 g verivorsti
- 200 g mandlijahu
Kõrvitsa-kamakreem
- 1 tk Felixi magusaid kõrvitsakuupe (purk)
- 300 g kohupiimapastat
- 100 g vahukoort
- 2 sl suhkrut
- 2 sl kama
Küpseta ahjus verivorst ja jahuta. Lõika peenikesteks kuubikuteks. Sulata vesivannil šokolaad, vahusta munavalge tugevaks vahuks. Aseta kaussi mandlijahu, suhkur, küpsetuspulber, verivorst, munakollane ja sulatatud šokolaad. Sega kõik omavahel läbi ja lisa vaiksete liigutustega tugev munavalgevaht. Aseta tainas 4 cm läbimõõduga küpsetusvormidesse ja küpseta 180kraadises ahjus 45 minutit.
Nõruta kõrvitsatükid, pane kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks massiks. Vahusta kohupiim ning lisa vähehaaval juurde vahukoor ja lõpuks suhkur. Kui kreem valmis, lisa kama ja kõrvitsapüree, sega õrnalt kokku ning serveeri koos koogikesega.