15.09.2015, 14:57
Šokolaaditartlett šokohoolikutele
FOTO:
Koostisosad:
Põhi
- 200 g sarapuupähkleid
- 75 g kuivatatud datleid
- 50 g toasooja võid
Täidis
- 400 ml kookoskreemi (1 purk)
- 150 g kuivatatud datleid
- 2 tl kookosrasva
- 50 g toorkakaod
Põhi
Purusta pähklid ja datlid saumikseriga eraldi kaussides peeneks puruks. Sega kõik koos võiga kokku ja suru segu lahtikäiva koogivormi (ø 20 cm) põhja ning umbes 2 cm ulatuses ka äärtele.
Täidis
Täidise valmistamiseks pane kolm esimest komponenti kaussi ja püreesta seni, kuni datlid on korralikult kookosmassiga segamini. Seejärel lisa lusikaga segades juurde kakao.
Vala tainas vormi ja aseta vähemalt kolmeks tunniks külmkappi tahenema.
Ragne Värgi retsept pärineb raamatust „Paleo. Patuvabad koogid ja magustoidud”