Keeda kartuleid umbes kümme minutit, lõika need pooleks või sektoriteks ning tõsta õliga määritud ahjuplaadile. Lisa ülejäänud köögiviljad umbes sama suurte tükkidena, rosmariinioksad ning terved küüslauguküüned köögiviljade juurde, maitsesta soola ja pipraga ning piserda korralikult õliga üle. Rösti ahjus 200 kraadi juures, kuni köögiviljad on kuldsed ja läbi küpsenud.

Küpseta lammast 180 kraadi juures umbes 1 tund ja 30 minutit (kui tahad seest veel roosat tulemust). Kui tahad läbiküpsenud tulemust, siis küpseta kauem. Aeg sõltub ka lamba suurusest. Tõsta lammas ahjust, kata fooliumiga ning lase umbes 15 minutit „puhata”, enne kui liha lahti lõikad.

Serveeri koos köögiviljadega, millele kalla peale lamba küpsemisel eraldunud lihamahlu.