Ahjusibul
Aseta sibulad koos koorega fooliumisse, pane 180 kraadi juures 20 minutiks ahju küpsema. Eemalda koor, lõika sektorid ja maitsesta soolaga.

Lihaveise romsteek
Lõika laagerdunud romsteegist 150 g steigid ning prae vastavalt küpsusastme soovile.

Karulauguvõi
Püreesta karulauku koos või ja soolaga. Keera rulli ja aseta külmikusse tahenema. Serveerides lõika rattad.

Õlle-veinikaste
Keeda veisepuljongit, lisa Põltsamaa Tõmmu veini, maltoosat ja suhkrut. Keeda kastet nii, et järele jääks 1/3, ning maitsesta soolaga.

Serveerimisel kuumuta tamp pannil. Veis prae vastavalt soovile 6–12 minutit ehk siis medium miinus või medium pluss. Lisa juurde ahjusibul ja aseta lihale karulauguvõi.