Pane anumasse sidrunimahl, sinep ja munakollane ning mikserda. Lisa peene nirena karulauguõli. Lõpuks viimistle maitset soola, suhkru, pipra ja sidrunimahlaga (kui tarvis).

Koha jaoks sulata või, koori vaht ja selita. Kasuta ainult selget võid. Pane ahi 47 kraadi juurde, aseta kala kastrulisse, vala peale või ning küpseta umbes tunnike (kui köögisahtlis vedeleb temperatuurimõõdik, küpseta seni, kuni kala sisetemperatuur on 47 kraadi).

Koori sibulad ning lõika pikuti pooleks, rösti kuival pannil. Võta kastrul ning aseta koos röstsibulate ja kooritud sparglitega võis tasasele tulele küpsema, kuni köögiviljad on krõmpsud (al dente).
Kastme jaoks vala potti vahukoor ja karulauguõli ning kuumuta kergelt – ära keeda! Maitsesta soolaga.

Nõruta kala ja köögiviljad paberil ning serveeri koos majoneesi, kastme ja hernevõrsetega.