15.09.2015, 13:15
Gong Bao kanaliha – traditsiooniline Hiina kodune toit
FOTO:
Koostisosad:
Hiina toit
- 200 g kana rinnafileed
- 20 g maapähkleid
- 20 g kurki
- 20 g porgandit
- 20 g paprikat
- 2 tk rohelist sibulat
- 2 g ingverit
- 2 g küüslauku
- 20 g suhkrut
- g soola
- 5 g tšillikastet
- 1 sl õli
- 1 tl sojakastet
Tükelda kanaliha, kurk, porgand, paprika, roheline sibul, ingver ja küüslauk väikesteks kuubikuteks. Kui vokkpann on juba kuum, lisa õli. Prae kanaliha, kuni see on 70 protsendi ulatuses valmis, ja tõsta siis kõrvale.
Prae sama küpsusastmeni maapähkel ja pane samuti kõrvale. Lisa pannile roheline sibul, ingver ja küüslauk ning seejärel tšillikaste ja sega korralikult. Nüüd lisa porgand ja paprika. Kui need on küpsed, lisa sool, suhkur ja sojakaste ning sega korralikult. Sobiva konsistentsi saamiseks vala juurde natuke vett. Kõige lõpuks pane hulka kurk, eelküpsetatud kanaliha ja maapähkel ning prae ja sega hästi läbi.