Puhasta juurviljad ja haki need u 4cm suurusteks kuubikuteks, tee sama lihaga. Aseta pliidile korralik malmist haudepott, hauta puljongis kergelt peet, kaalikas, porgand, sibul.
Pruunista pannil liha. Kuumuta ahi 180–200 kraadini. Lisa haudepotti kartulid, juurseller, poolitatud küüslauguküüned, liha, loorberilehed, sool, terapipar ning sega läbi ja pane pott ahju. Küpseta 20–25 minutit, aeg-ajalt sega. Lisa mehine sorts (ca pool pudelit) punast veini. Kui soovid vürsikamat toitu, lisa ka puhastatud ja poolitatud tšillikaun ning hauta toitu ahjus veel umbes 10–15 min (sel ajal naudi klaasike järele jäänud veini). Oluline on see, et juurvilju pudruks ei küpseta, vaid et need jääksid parasjagu al dente.

Paku toitu kuumalt, lisa maitserohelist ning serveeri koos Pinot Noiri punaveiniga.