KUULA | Tunnustatud kokk Herkki Ruubel karmist kogemusest kokanduse köögipoolel: ma ei suutnud vastata ootustele, mis mulle pandi
„Toidujutud“ räägime täna tunnustatud tippkoka Herkki Ruubeliga, kel on ette näidata muljetavaldav CV. Ta on töötanud maailmakuulsates restoranides nii Londonis kui Kopenhaagenis, andnud uue hingamise mitmele Eesti söögikohale ja kirjutanud kuratlikult ausa raamatu „Mees 5. Köögikurat.“
Tänases saates räägib kokk avameelselt oma ameti tagamaadest ja sellest, miks teda „Köögikuradiks“ kutsutakse. Juttu tuleb ka tema isiklikust kogemusest ja põhjustest, miks ta kaks aastat tagasi kokaameti pausile pani. „See töö ei saa kunagi otsa,“ tunnistas mees, meenutades aegu, mil terve päeva köögis töötades tuli õhtul veel arvuti taga „paberitööga“ jätkata. Karm kogemus ja õppetund saabus aga 2017. aastal. „Tundsin seda juba pikalt ette, vähemalt kolmkümmend tundi.“
Saates räägime:
Köögikuumusest ja teravatest nugadest ja sellest, miks tänapäeva kokad on omamoodi rokkstaarid
Saame teada, mis on Herkki jaoks suurim jõud ja motivaator, et suuri asju korda saata
Eluperioodist, kus kulus 10 tassi kohvi ja 20 Red Bulli päevas
Arutleme, kas perfektsionism segab loomingut?
Vaatame milline on elu peale mikroinfarkti ja läbipõlemist

Mõnusat kuulamist!