KOHVRI SÖÖKLA | Soolikad ja hakklihamasin valmis panna – Kohver hakkab vorsti tegema!
(25)Veebisaate „Kohvri Söökla“ teises episoodis aetakse liha läbi masina ja topitakse soolde. Ette võetakse paljukiidetud, ent tihti kardetud vorstitegu.
Kuidas saab lihatükist vürtsikas fenkolivorst? „Ära arva, et su esimene vorstitegu õnnestub,“ ütleb „MasterChef Eesti“ võitja ning näitab ette ja räägib lahti olulisemad ohukohad. Kohver pidi „MasterChefi“ kandideerimiseks proovitoidu tegema ja valis vorsti, ka seal juhtus tal üht-teist, mida ta saates humoorikalt meenutab.
Vorsti kõrvale valmib fenkolist värske salat vinegrett-kastmega, kartulipüree ja õllega valmistatud sibulakaste. „Näitame, et kasinates oludes saab ka teha väga toredaid asju,“ nendib muusik-kokk.
Millega vorsti maitsestada? Kas 24-eurone induktsioonpliit peab vastu? Kes on ustav hobu Gustav?
Mida arvab kogu pullist muusikaline külaline Jüri Pootsmann?
Neile küsimustele saad vastuse, kui vaatad saate algusest lõpuni!