Saates räägime:

  • Mida võiks Eesti köögi pärlitest panna endale kodus Vabariigi aastapäeva lauale?

  • Kuidas kasutada ja valmistada seakeelt ja seajalgu?

  • Kuidas keeta head sülti ja kui kaua ning kuidas sülti säilitada?

  • Urpo õpetab Eesti rahvuskalast tegema head kodust räimemarinaadi ja räimeäkise snäkke krõbeleival

  • Millist üllatavat koostisainet soovitab Urpo kasutada räimeäkises ja ka forelli soolamise juures?

  • Millega praadides saab kalale lisada mõnusalt magusa meki?

  • Põrdaliha tartar’i retsept, mida saab valmistada ka veisest

  • Veise antrekoodi ja picanha valmistamise nippe

  • Urpo signatuur-magustoidu brüleekreemi retsept

  • Ja loomulikult uurime, mis peitub Urpo koduses külmkapis ja mida head sellest valmistada saab?

Mõnusat kuulamist!