Laudadele jõuavad hõrgud maitsed erinevatest metsaloomadest, neist eksklusiivseimana karuliha; erinevad Peipsi kalad grillitult, marineeritult, suitsutatult, praetult ja suppide, pirukate ning pelmeenide sees; lamba-, kitse- ja veiseliharoogasid; kartulivorste ja –pannkooke, kartulipasteeti haugimarjaga; metsaseeni, kõrvitsat, metsamarju, ja kõike, mida sahvritesse varutud.

Kell 18.00-22.00 viib meisterkokk Taigo Lepik Mustvee sadamas läbi kalatoitude valmistamise õpitoa, kus saab degusteerida hõrgutisi Peipsi kalast ja kalamarjast. Õpituba on avalik ilma eelneva registreerumiseta ja tasuta ning toimub koostöös Kalanduse Teabekeskusega.

Söömiste vahepeal saab kogu perega aktiivselt aega veeta, sest külalisi ootavad erinevais paigus hobusõidud, matkad jalgsi ja tõukekelguga ning orienteerumismäng, lumesaanisafarid, jääkarussell, suitsusaunad, muusikalised esinejad.

Sel õhtul on kauem avatud Iisaku Kihelkonna Muuseum, Alutaguse rahvuspargi külastuskeskus Kauksis koos õueala valguskunstiga, Peipsimaa Muuseum Tihedal, Kalevipoja Koda Kääpal, Samovarimaja Varnjas.

Üheõhturestoranide õued on avatud 15.veebruaril kell 17.00-00.00.

Festivali korraldab Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ koostöös Peipsi Toit võrgustikuga; turundustegevuste toetus Peipsiveere programm.