Saates räägime:

  • Milline on koka vaatepunktist üks hea menüü?

  • Mida armastab ta kodus süüa ja mis toit teeb Karli rõõmsaks?

  • Aasta Koka võistlusele eelnenud keerukast ajast nii töö- kui eraelus

  • Ettevõtluse algusaegadest - esimesed kuud peale Gastronomisti algust ja esimeste aastate emotsioonid.

  • Millise mõtte tahaks Karl Pajussaar ettevõtja perspektiivist kuulajatele kaasa anda?

  • Üllatav muna praadimise nipp, millega on tulemus alati perfektne.

  • Karli veiseliha meistriklassi parimad palad: mida veiseliha valmistamisel on kõige olulisem jälgida? Nippe toorainest küpsetamiseni.

  • Veiselõigete pingerida ja top3 - millne on jaekaubanduse veiseliha lõigete esikolmik Karl Pajussaare vaatest, kui tahaks kodus küpsetada maitsvat veisesteiki ja kuidas nende lõigete küpsetamine erineb?

  • „Kui me top kolmest välja astume, siis on mängumaa juba laiem,“ jagab Karl podcastis nippe ja nõuandeid, mida valida ja kuidas küpsetada.

  • Lisaks räägime, kuidas valmistada delikatessi ehk wagyu liha?

  • Praktiline nõuanne, kuidas valmistada ja ajastada veisesteikide valmimist, kui külas on suurem seltskond.

  • „Me võime osata valmistada, aga ta peab ka kliendini või siis sõpradeni kvaliteetselt jõudma.“

  • Mis on see tooraine, mille kohta Karl ütles, et „Kui ta on mul kapis, siis ma tunnen end turvaliselt ja ma kindlasti nälga ei jää.“

  • Mis on üks asi mille koduköögis võiks üle vaadata, et köögi protsessid oleks efektiivsed?

  • Ja loomulikult uurime, mis peitub Karl Pajussaare koduses külmkapis.

Mõnusat kuulamist!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena