Unistustel on kombeks ju täituda ja nii ka Kelli-Gerde puhul: ühel hetkel serveeris elu talle võimaluse kandikul ette. „Kõik hakkas tegelikult pihta, kui töötasin teenindajana ühes restoranis ja köök vajas abi. Mõtlesin hetkeks ja suundusin sinna, et aidata. Peale seda päeva andis peakokk mulle võimaluse töötada köögis ja õppida tema käe all,“ meenutab naine oma elu üht olulist murdepunkti. Kokatöö pakkus talle põnevust ja rahuldust. „Põnev oli katsetada uusi maitsekooslusi ja luua midagi erilist. Kuum köök oli mulle alati meeltmööda, kuid tasapisi tekkis uus kirg magusamaailma vastu,“ kirjeldab ta. Kuna Kelli-Gerde on suur magusasõber, siis sai desserdi valmistamisest tema uus hobi ning oskuste paranedes hakkas ta kohvikutesse erinevaid magustoite ja eritellimustorte tegema.