Lisaks toidule on ta ka kirglik talisupleja ja saame kuulda, kas see hobi on endiselt aktuaalne.

„Üks aasta ma müüsin isegi kõik oma koka asjad maha, mõtlesin, et ma ei tee enam kunagi süüa. Mitu aastat lubasin, et rohkem ei lähe ja rohkem ei lähe. Sõbrad ka juba tegid nalja. Aga see oli unistus võita need võistlused ja läksin ikka tagasi,“ ütleb mees. „Alati pead otsima, mida sina saad teha paremini, mitte seda, kuidas teised on süüdi.“

Saates räägime:

● Unistuste saavutamisest, alla andmisest ja takistustest sõltumata rajal püsimisest

● Jevgeni 7 aasta pikkusest teekonnast Aasta Koka esikoha tiitlini

● Kas toiduvõistluste tulemus sõltub Jevgeni hinnangul pigem tehnilistest oskustest või

vaimsest vastupidavusest ja stressitaluvusest?

● Millest kokk täna unistab ja mis on järgmine eesmärk, mille poole püüdlema

hakkab?

● Kuidas kastmeid elegantselt taldrikule serveerida?

● Kuidas teha head ja mõnusa konsistentsiga veinikastet

● Jevgeni ainulaadse prosecco supi retsept!

● Jegveni jagab oma signatuur-roa lasanje juhiseid

● Samm-sammult juhised, kuidas valmistada keraamilises grillis kodus aeglaselt

küpsetatud suitsumekiga liha ja Jevgeni BBQ marinaadi nipid

● Sibula-pohla marmelaadi retsept

● Mis peitub Jevgeni koduses külmkapis?

● Nutikas forelli sügavkülmutamise nipp, kuidas oleks kodus alati võtta värsket

soolakala

● Kuidas valmistab tippkokk kodus pelmeene?

● Kuidas valmistada metsloomaliha ja mis aitab maitset pehmendada

Mõnusat kuulamist!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena