Hullutavalt head krõbedad-kihilised ja soolakad võiroosid ehk võisaiad on just need, mis laupäeva täiuslikuks teevad
(22)Võisai on tuntud ka võiroosi nime all. See on pilvepehme sisu ja krõbedalt lehelise koorikuga soolane võirohke saiake – üllatuseks nooremale põlvkonnale, kes välimuse järgi ootab ehk magusat suutäit. Parimad võiroosid sai vanasti ikka Viru hotelli kohvikust. Hullutavalt head! Parimad samal päeval, krõbedus ja või maitse tulevad eriti esile jahtunult.
Võisaiade tegemiseks sobib kõige paremini jahedam, 18–20-kraadine ruum. Erinevalt tavalisest pärmilehttainast ei panda siin üldse võid taina sisse, vaid kõik läheb kihitamiseks. Või temperatuur kihitamisel on tähtis: liiga külm või mureneb tainast kihitades tükkideks ja sulab küpsetades saia seest välja, jättes saia kuivaks. Liiga soe või aga imbub küpsedes taina sisse ja lõpptulemus ei jää nii kihiline.