25.12.2024, 10:59
Koka jõulud: Kaja Baburina keerab jõuluklassikale vindi peale ja pakub pidulikku hirveliha Wellingtoni
(3)Oma Maitse ja Eesti Peakokkade Ühenduse ühises jõuluseerias „Koka jõulud“ jagavad sel aastal Aasta koka ja Aasta noorkoka võistlustel kõrgemaid kohti noppinud toiduvõlurid oma pühaderetsepte. Noorkoka võistlusel kolmanda koha saanud Tallinna Teeninduskooli õpilane Kaja Baburina õpetab, kuidas teha tema peres juba traditsiooniks kujunenud pidurooga - luksuslikku hirveliha Wellingtoni.
FOTO: Erakogu
Kaja õpib Tallinna Teeninduskooli kolmandal kursusel ja töötab restoranis Mon Repos. Kokkamine ei ole minu jaoks lihtsalt amet, vaid see on minu eluviis. Ma püüdlen alati arenemise poole ega karda raskusi, sest just tänu sihikindlale tööle ja pidevale õppimisele on võimalik saavutada tõelist meisterlikkust.
Oled juba tellija?