02.12.2024, 10:11
Lihtne ja soodne argiroog, kus headest maitsetest puudust ei tule: mesised kanakintsud ohtra küüslauguga
Küüslauk, tšilli ja mesi mõjutavad maitselt neutraalset ja samas hästi mahlast kana kintsuliha. Mõnus õhtusöök argipäevaks!
FOTO: Tuuli Mathisen
Küüslauku kuumtöödeldes jälgi, et küüslauk pannil või potipõhjal liiga kiiresti pruunistuma ei hakkaks. Nii muutub küüslauk samuti kibedaks. Seepärast alanda küüslauku pannile lisades kuumust, et küpsemine käiks rahulikult. Kui retseptis on ette nähtud nii sibul kui ka küüslauk, lisa esmalt sibul, mis vajab pikemat hautamist, ja siis läheb pannile küüslauk, millele piisab 30–60-sekundilisest kuumtöötlemisest.
Oled juba tellija?