28.11.2024, 11:11
Kuidas toitu valmistades raha kokku hoida: Oma Maitse toimetajate trikid, kuidas jääke kasutada, elektrit säästa ja mida ette planeerida
(6)Oma Maitse toidutoimetajad oskavad köögis toorainega niimoodi ringi käia, et kadusid tekiks võimalikult vähe. Vähem raiskamist tähendab ju ka väiksemat rahakulu, nii et loe sinagi ja pane kõrva taha, millised kasulikud nõksud-nipid neil jagada on!
FOTO: | Shutterstock
Mari-Liis Ilover: „Pikka aega hautamist nõudvaid toite planeerin selleks ajaks, kui elektri hind ei ole laes. Sageli kasutan pärast grillimist Kamado grilli jäänud kuumust ja küpsetame seal pikalt madalal temperatuuril liha. Kamado järelsoojuses valmivad haudepotis olematu elektrikuluga ka riis, tatar ja kruubid.
Oled juba tellija?