FOTOD | Oma Maitse kolmandas kokakoolis valmisid Angelica Udekülli näpunäidete järgi imelised köögiviljaroad
Oma Maitse viis käesoleval sügishoojal ellu kolmeosalise kokakooli sarja, kus kõik soovijad said õppida praktilisi oskusi, millest on kasu toidu tegemisel ning tooraine käsitlemisel. Kokakool toimus eile kolmandat korda (varasemalt 25.09 ja 24.10) Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetoas. Koolituse läbiviijaks on Laulasmaa Spa restorani Wicca armastatud peakokk, mitmete kokaraamatute autor ja paljudele ka teleekraanilt tuttav Angelica Udeküll.
Esimeses Kokakoolis näitas Angelica kohaletulnutele praktilisi nippe ja jagas nutikaid nõuandeid, kuidas koduköögis ära kasutada terve kala ning kuidas ühte forelli mitmeks erinevaks roaks tükeldada ja ette valmistada.
Osalejad said ka ise käed külge lüüa ning peakoka juhendamisel panna end proovile muuhulgas muna pošeerimises, kala fileerimises, tšilli ja küüslaugu hakkimises, kastme valmistamises jpm. Kohaletulnutele meeldis eriti just koolituse praktiline pool ning nad nautisid Angelica näpunäidete järgi uute võtete omandamist.
Vaata videot ja galeriid: FOTOD ja VIDEO | Oma Maitse esimeses kokakoolis õpetas Angelica Udeküll, kuidas tervest forellist mitmeid erinevaid roogasid valmistada
Teises kokakoolis oli menüüs kanaroad. Angelica näitas kohaletulnutele ette, kuidas saab ühest broilerist lihtsa vaevaga mitu erinevat toitu, kuidas kana tükeldada ja lõigata ning kuidas kogu tooraine ära kasutada ja sellega raha kokku hoida.
Vaata galeriid: Oma Maitse teises kokakoolis valmistati Angelica Udekülli juhatusel roogasid tervest kanast.
Kolmanda kokakooli teemaks olid köögiviljaroad ning Angelica andis kokakooli usinatele õpilastele nii mõnegi hea nipi, kuidas erinevaid köögivilju ette valmistada, maitsestada, omavahel kombineerida ning erinevate tehniliste võtetega valmistada selliselt, et neile jääks päriselt hea maitse ja tekstuur.
Kõikidele osalejatele panid meie head koostööpartnerid kaasa väikesed kingitused. Suur tänu toetajatele: Liviko, Handgurmee, Sunfly, Härmavili, Balbiino, Epiim, Tõrvaaugu mahetalu, Fazer, Dava Foods, Rukkimaania, Barilla.
Gemoss on Eesti restoranide esimene valik köögiseadmete, lauanõude ning tooraine ostmiseks, kuid uksed on avatud ka eraisikutele. Kauplusest leiab imeilusad ja väga vastupidavad lauanõud, tipptasemel tarvikud toidu valmistamiseks, Eesti suurima valiku MONIN tooteid, väga soodsa kilohinnaga pähklid, kõik küpsetamiseks vajaliku ja veel palju põnevat.
Oma Maitse kokakool toimus Tallinna kaupluse juures olevas Köögi ja Baarikunsti Õppetoas.
Gemoss kauplused asuvad Tallinnas, Valukoja 5 ning Tartus, Narva mnt 3. E-pood on avatud 24/7 ning saadab kiire tarnega kaupa üle Eesti.
Selleks korraks on Kokakoolid lõppenud, täname kõiki osalisi ja uute kohtumisteni!