Osalejad said ka ise käed külge lüüa ning peakoka juhendamisel panna end proovile muuhulgas muna pošeerimises, kala fileerimises, tšilli ja küüslaugu hakkimises, kastme valmistamises jpm. Kohaletulnutele meeldis eriti just koolituse praktiline pool ning nad nautisid Angelica näpunäidete järgi uute võtete omandamist.

Teises kokakoolis oli menüüs kanaroad. Angelica näitas kohaletulnutele ette, kuidas saab ühest broilerist lihtsa vaevaga mitu erinevat toitu, kuidas kana tükeldada ja lõigata ning kuidas kogu tooraine ära kasutada ja sellega raha kokku hoida.

Kolmanda kokakooli teemaks olid köögiviljaroad ning Angelica andis kokakooli usinatele õpilastele nii mõnegi hea nipi, kuidas erinevaid köögivilju ette valmistada, maitsestada, omavahel kombineerida ning erinevate tehniliste võtetega valmistada selliselt, et neile jääks päriselt hea maitse ja tekstuur.

Kõikidele osalejatele panid meie head koostööpartnerid kaasa väikesed kingitused. Suur tänu toetajatele: Liviko, Handgurmee, Sunfly, Härmavili, Balbiino, Epiim, Tõrvaaugu mahetalu, Fazer, Dava Foods, Rukkimaania, Barilla.

Gemoss on Eesti restoranide esimene valik köögiseadmete, lauanõude ning tooraine ostmiseks, kuid uksed on avatud ka eraisikutele. Kauplusest leiab imeilusad ja väga vastupidavad lauanõud, tipptasemel tarvikud toidu valmistamiseks, Eesti suurima valiku MONIN tooteid, väga soodsa kilohinnaga pähklid, kõik küpsetamiseks vajaliku ja veel palju põnevat.

Oma Maitse kokakool toimus Tallinna kaupluse juures olevas Köögi ja Baarikunsti Õppetoas.

Gemoss kauplused asuvad Tallinnas, Valukoja 5 ning Tartus, Narva mnt 3. E-pood on avatud 24/7 ning saadab kiire tarnega kaupa üle Eesti.

Selleks korraks on Kokakoolid lõppenud, täname kõiki osalisi ja uute kohtumisteni!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena