Maitseseiklus Toila SPA Hotelli restoranis Mio Mare – avasta uusi ja hõrku maitseid

Toila Spa Hotelli restorani Mio Mare #maitseseiklus eripakkumine - pearoog.

Mare restoran on mõeldud kõigile, kes hindavad head toitu ja lõõgastavat atmosfääri. Hubane ja avar 120-kohaline restoran sobib ideaalselt nii ärilõunaks kui ka pere ja sõpradega kohtumiseks. Restorani menüü on mitmekülgne ja pakub hõrgutisi erinevatest maailma köökidest.

#maitseseiklus raames pakub Mio Mare restoran kahekäigulist erimenüüd hinnaga 22 eurot.

  • Pearoog: hiidlest

  • Magustoit: pistaatsia brüleekreem

Peakokk on seekord ammutanud inspiratsiooni merest, tuues lauale hõrgu hiidlesta koos tervislike lisanditega. Krõbeda ja maitsva paneeritud hiidlesta kõrvale serveeritakse aurutatud brokolit ning kinoa ja krevettidega täidetud paprikat, mis annavad sellele värskele ja kergele roale peened maitsenüansid.

Magustoiduks on pistaatsia brüleekreem, mille hõrk pistaatsiamaitse ja ahvatlev välimus teevad sellest tõelise naudingu. Klassikaline brüleekreem on Mio Mare restoranis juba aastaid hitt olnud, kuid #maitseseiklus kampaania raames pakutakse seda nüüd uudses ja põnevas võtmes.

#maitseseiklus eriüritus – erilised külalised ja elamusterohke õhtu

23. novembril toimub Mio Mare restoranis kell 19.00 eriline #maitseseiklus õhtu, kus külalisteks on Epp Kärsin ja Mihkel Raud. Nautida saab erimenüüd ning meeleolukat õhtut, mis on täis elamusi ja inspireerivaid lugusid. Üritusel saab lisaks maitsenaudingule ka mõnusalt aega veeta, et sellest kujuneks üks meeldejääv õhtu.

Maitseseiklus Toila Mererestos: toeka kõhutäie otsijate ja hubase õhkkonna nautijate paradiis

Toila Mereresto #maitseseiklus eripakkumine - pearoog õrn faasan.

Toila Mereresto on ideaalne paik neile, kes hindavad kvaliteetseid lihatoite ja külalislahket atmosfääri. Hubase ja stiilse restorani peakokk Ilja on kokku pannud eriliste maitseelamuste menüü, mis rõõmustab iga lihagurmaani. Lisaks suurepärasele toidule pakub Mereresto ka mõnusat atmosfääri, mis loob tõelise vahemereäärse kohviku tunde.

#maitseseiklus kampaania raames saab nautida erilisi liharoogi: pearoaks võib valida mahlaka lambakarree, suussulava veise brisketi või peene faasani. Kõik road on saadaval hinnaga 24 eurot.

  • Täiuseni küpsetatud lambakarrees tuleb esile liha hõrk maitse ja mahlakus. Lisandiks serveeritud küpsetatud ploomi ja praetud kapsa kooslus loob maitsenaudingu, mis viib lausa keele alla.

  • Veise brisketit on BBQ ahjus küpsetatud tervelt 8–12 tundi, et liha oleks võimalikult mahlane ja maitseküllane. Täienduseks pakutakse hõrku kastet, mis lisab maitseelamusele sügavust.

  • Faasan on õrn ja rikkaliku maitsega ning seda serveeritud suitsuse kastmega, mis on roale suurepäraseks täiendiks. Värsked lisandid nagu kinoa, lehtkapsas ja paksoi loovad mõnusa ja tasakaalustatud elamuse.

#maitseseiklus eriüritus – isadepäeva pidulik õhtusöök Toila Mererestos

10. novembril toimub Toila Mererestos kell 19.00 eriline #maitseseiklus õhtu, mis on pühendatud isadepäeva tähistamisele. Võimalus veeta mõnus õhtu koos lähedastega, nautides soojust ja rikkalikke maitseelamusi.

Narva-Jõesuu Medical Spa restorani Kuurort luksuslik maitserännak

Narva-Jõesuu Medical Spa restoran Kuurort maitseseiklus magustoit.

Narva-Jõesuu Medical Spa neljandal korrusel asuv restoran Kuurort kutsub nautima tõelist gurmee-elamust, kus on põimunud elegants, loovus ja ehedad maitsenüansid. Restoran Kuurorti iga roog on loodud parimatest toorainetest, rahuldades ka kõige nõudlikumaid maitsemeeli.

#Maitseseiklus kampaania raames on restorani Kuurort köögivõlurid kokku pannud 3-käigulise erimenüü hinnaga 39 eurot, mille iga roog pakub ainulaadset maitsenaudingut.

  • Eelroog: salat õrna kalmaari, vürtsika suvikõrvitsa ja grillpaprikaga

  • Pearoog: veise sisefilee rannakarbi ja pistaatsia kastmes, serveeritud pošeeritud köögiviljadega

  • Magustoit: kohupiimakreem praetud maasikate ja šokolaadiga

Erimenüü on inspireeritud kuurortlinna luksuslikust õhustikust. Roogade valmistamisel on kasutatud värskeid ja tervislikke koostisosi, et sind läbi maitsemeelte rännakule viia. Kalmaarisalati värsked lisandid ja hõrk kaste loovad suurepärase koosluse. Pehme ja mahlane veise sisefilee pakub tõelist naudingut toidusõbrale, ning magustoiduna serveeritav kohupiimakreem üllatab panna cotta’le sarnaneva tekstuuri ja luksusliku välimusega.

#Maitseseiklus eriüritus – saksofoniõhtu ja kolmekäiguline gurmee-õhtusöök

22. novembril toimub restoranis Kuurort kell 19.00 eriline #maitseseiklus õhtu, kus ootab ees kolmekäiguline gurmee-õhtusöök koos elava saksofonimuusikaga. Külalised saavad valida kahe tervituskokteili vahel, et lisada õhtule veidi glamuuri. Saksofoniõhtu toimub kell 20.00–23.00, pakkudes unustamatut ja meeleolukat elamust.

Meresuu SPA & Hotelli restorani Meloodia harmooniline maitserännak

Meresuu SPA & Hotelli restoran Meloodia #maitseseiklus eelroog kartulisalat anšoovisega.

Meresuu SPA & Hotelli restoran Meloodia kutsub sind nautima tõeliselt meeldejäävat kokakunsti elamust, mille on loonud peakokk Pavel Tarasov. Hubane atmosfäär ja sõbralik teenindus loovad keskkonna, kus saad unustada igapäevamured ja keskenduda täielikult maitsetele – siin ja praegu. Restoran Meloodia on paik, mis pakub puhkust nii kehale kui ka hingele.

#Maitseseiklus kampaania raames on Meloodia peakokk kokku pannud erilise kolmekäigulise menüü, mis pakub 22 euro eest harmoonilist ja mitmekesist maitseelamust.

  • Eelroog: kartulisalat anšoovisega

  • Pearoog: orsoto talujuustu ja seentega

  • Magus: šokolaadi-sinihallitusjuustu kook

Menüü kooslus on loodud eesmärgiga pakkuda mitmekesist ja täiuslikult tasakaalustatud maitserännakut. Kartulisalat uues võtmes pakub meeldivat kontrasti – anšoovise tugev maitse toob esile salati lihtsuse. Orsoto on ideaalne valik neile, kes hindavad peeneid ja rikkalikke maitseid – talujuust ja metsaseened loovad mõnusalt siidise ja õrnalt hapuka koosluse, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid maitsemeeli. Šokolaadi-sinihallitusjuustu kook on tõeline meistriteos, kus šokolaadi magusus ja sinihallitusjuustu soolasus loovad ootamatu, ent suurepärase kombinatsiooni, mida pihlaka sorbeti värskus nauditavalt tasakaalustab.

Maitseseiklus Narva Hotelli restoranis M.Chagall: maitsemeelte gurmeereis

Maitseseiklus Narva Hotelli restoranis M.Chagall, 3-käiguline #maitseseiklus eripakkumine.

Narva Hotelli restoran M.Chagall on koht, kus gurmaanid saavad nautida tipptasemel roogasid elegantses ja inspireerivas atmosfääris. Restorani menüü koosneb hästi kaalutletud komponentidest, et pakkuda tõelist maitserännakut, kus iga suutäis viib uue elamuse juurde. Siin ootab sind hubane interjöör, professionaalne teenindus ja ainulaadne kolmekäiguline menüü, mis on loodud just #maitseseiklus kampaania jaoks hinnaga 38 eurot.

  • Eelroog: vutifilee pasteet, vutikoiva confit, marineeritud kirsid, sibulaglasuur, õunageel likööriga Vana Tallinn, sidrunipeet, ciabatta krõpsud. Täiuslikult tasakaalustatud eelroog, kus rikkaliku maitsega vutifilee pasteedile annavad värskendavat kontrasti marineeritud kirsid ja sidrunipeet. Vana Tallinna õunageel lisab roale Eesti traditsioonide hõnguga maitset ning ciabatta krõpsud meeldivat tekstuuri.

  • Pearoog: küülikukoib seene-veinikastmes, kõrvitsakoor, selleri ja rohelise õuna gratään, praetud kännuseened sibulaga, lehtkapsas. Hõrgult küpsetatud küülikukoiba serveeritakse seene-veinikastmes, mille rikkalikku maitset täiendab kõrvitsa ja selleri-õuna gratään. Kännuseened koos sibulaga lisavad maitsesse mahedat sügavust ning lehtkapsas toob rooga värskuse ja kerguse.

  • Magustoit: valge šokolaadi ja vaarika tort, pirn veinis, kookosvaht, valge šokolaadi puru, rabarberigeel, käsitsi valmistatud küpsised. See maitseelamus ühendab valge šokolaadi magususe vaarika värskuse ja veinis hautatud pirni nüanssidega. Kookosvaht ja rabarberigeel lisavad roale eksootilise noodi ja käsitsi valmistatud küpsised pakuvad hamba alla mõnusat krõmpsu.

Valge Kõrvits – meeliülendavad maitseelamused Narva vanalinnas

Valge Kõrvits #maitseseiklus eripakkumine.

Narva vanalinna südames raekoja läheduses asub restoran Valge Kõrvits, kus kodune atmosfäär ja mitmekülgne menüü kutsuvad erinevaid maailma maitseid avastama. Valge Kõrvitsa menüüs leidub nii kodumaiseid kui ka eksootilisemaid roogasid. Kodune kartulitamp ja Ukraina köögist inspireeritud borš kohtuvad siin näiteks vürtsika Korea punapeedi ja trühvlimaitselise kitsejuustuga.

#Maitseseiklus kampaania raames pakutakse külalistele kahte erinevat menüüpaketti.

  • „Astume korraks läbi“ (eine kahele) menüüsse kuulub: 1x soolalõhe salat punasesõstra ponzu kastmes, 1x krõbedad kanafileed hapukoorekastmega, 1x kartulitamp rohelise õliga.

    Hind kahele kokku 25 eurot.

  • „Tahame kõike proovida“ (eine neljale) menüüsse kuulub: 1x punapeet Korea vürtsidega, 1x trühvli kitsejuust, 2x korralik borš sealiha ja seentega, 1x küpsetatud lõhe apelsini-soja kastmes, 1x punased seapõsed rohelise sibulaga, 1x kartulitamp rohelise õliga, 1x kartulitamp jamoni krõpsudega.

    Hind neljale kokku 49 eurot.

Jõhvi kohvik Bon Appetit – hubane atmosfäär ja sügisandide rikkalikud maitsed

Kohvik Bon Appetit #maitseseiklus eripakkumine kõrvitsa juustukook ja värskendavad jõhvikad.

Jõhvi kohvik Bon Appetit on koht, kus saab nautida hommikukohvi, maitsvat lõunat või mõnusat pärastlõunast kohtumist. Kõik toidud valmistatakse kohvikus kohapeal värsketest koostisosadest, andes toitudele tõeliselt koduse hõngu. Bon Appetit kasutab oma roogades parimaid hooajalisi ande, #maitseseiklus kampaania raames on sel korral fookuses kõrvits, mis lisab sügisesse soojust ja toidab maitsemeeli.

Menüüst leiad kreemise kõrvitsasupi ja kerge kanafilee praetud juurviljadega (sh kindlasti ka kõrvits) ning magustoiduks suus sulav kõrvitsa-juustukook. Terve novembrikuu jooksul on kõrvitsagurmaanidel võimalik nautida Bon Appetit’ erimenüüd „#maitseseiklus“ – kolme roa komplekt hinnaga 25 eurot. Broneeri laud juba täna ja naudi unustamatuid maitseelamusi!!

Trahter Mimino – Gruusia maitsed Jõhvi südames

Gruusia trahter Mimino kolmekäiguline #maitseseiklus eripakkumine.

Trahter Mimino toob tõelised Gruusia maitseelamused otse Jõhvi, pakkudes autentset atmosfääri ja sooja külalislahkust. Mimino ei ole pelgalt toidukoht – astudes sisse, tunned end kui Tbilisi tänaval, kus ootavad sind hubane terrass, veinitünnid ja tulekolle. Selles õdusas söögikohas saavad kokku kohaliku kogukonna inimesed ja Gruusia kultuur, pakkudes unustamatuid maitseid ja unikaalseid elamusi.

#maitseseiklus eripakkumine hinnaga 25 eurot

  • Gruusiapärased suupisted: hõrgud baklažaanirullid juustu ja piparmündiga, värskendavad phali suupisted peedi, porrulaugu ja spinatiga.

  • Mini-hinkaalid: veise- ja pardilihaga, serveeritud imelise põldmarja-astelpaju jogurtikastmega.

  • Kook Zamtari: Gruusia šokolaadikook, kus suussulav šokolaadiglasuur kohtub sametise vahuga.

Trahter Miminos on igal roal oma lugu ja hing, mille eest seisavad vend ja õde Elgudža ja Maro Kopaladze. Maro, Mimino köögi hing ja südamega kokk, valmistab roogasid, mis toovad Gruusia köögi tõelised maitsed ja traditsioonid otse sinu lauale. Tõeks on saanud Elgudža unistus toidukohast, kus kõik tunnevad end oodatuna ja saavad tõelist Gruusia külalislahkust nautida. Tule nautima ehtsaid Gruusia maitseid Jõhvis!

Eesti Kaevandusmuuseum – maitserännak läbi lugude

Eesti Kaevandusmuuseumi #maitseseiklus eripakkumine - pearoog Sipelgamägi.

Kui otsid maitseid, mis jutustavad lugusid ja pakuvad erilisi elamusi, siis on Eesti Kaevandusmuuseum just õige koht. Maa all, kus mineviku varjud kohtuvad tänapäeva maitsetega, ootab sind unikaalne #maitseseiklus. See rännak viib sind läbi kaevanduste ajaloo, tuues lauale piirkonna rikkalikust pärandist inspireeritud ehtsad maitsed. Erimenüüga õhtusööki on võimalik nautida vaid ühel õhtul – 23. novembril.

Kaevandusmuuseumi menüü on kantud kohalikest legendidest ja ajaloost. Igal roal on oma lugu, mis viib sind sügavale kaevanduste rüppe. Tule ja koge, kuidas tõelised maa sügavuste aarded taldrikul maitseteks saavad.

#maitseseiklus erimenüü hinnaga 47 eurot

  • Eelroog: „Inglaste mägi“ – värske ja krõmps salat avokaado, frillise, rukola, porgandi ja apelsiniga. See kergelt hapukas oliiviõliga salat viib sind ajaloos tagasi, otse Inglaste mäele – kohta, kus kunagi kaevandamisega alustati.

  • Pearoog: „Pruun kuld“ naiste käsitöömäel – hõrgutav veise sisefilee krõbeda kartulivahvliga, serveeritud ahjus küpsetatud suvikõrvitsa ja paprikaga. Punase veini kaste lisab sügavust ja peened maitsenüansid teevad sellest tõelise austusavalduse kohalikele traditsioonidele.

  • Magustoit: „Sipelgamägi“ – nostalgiline maiuspala, mis meenutab sipelgate rada samblakattega mägedes. Keedukondenspiima ja mee täidis viib su magusal rännakul tagasi koduste mälestuste juurde.

Kõiki neid roogasid täiendab klaas punast majaveini või värskendav alkoholivaba jook, mis annab maitsenaudingutele täiusliku lõppakordi.

Karukella Puhkemaja – avasta käsitöökommide võlu otse meistritelt!

Karukella Puhkemaja #maitseseiklus eripakkumine: käsitöökommid.

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas valmivad maitsvad käsitöökommid? Karukella Puhkemaja maitseseiklus viib sind eksklusiivsele rännakule, kus avaneb võimalus näha lähedalt hinnatud bonbon tüüpi kommide valmistamise protsessi ja kuulda lugusid nende sünnist.

Maitserännak ei tähenda ainult kommide valmistamise jälgimist – iga külaline saab maitsta nelja erinevat kommi, mille mitmekesised ja erilised maitsed pakuvad unustamatut elamust. See on tõeline kulinaarne seiklus, kus maiustused saavad hinge ja tähenduse, tuues sind käsitöö salapära ja kommiarmastajate maailma.

#maitseseikluse käigus kohtud meistritega, kes jagavad oma saladusi, mis muudab iga kommi veelgi väärtuslikumaks. Tule koge kommisaladusi, saab tulla kogema Karukella Puhkemajas 28 eurot osaleja.

Tutvu kõigi pakkumistega veebilehel idaviru.ee/maitseseiklus

Jaga
Kommentaarid