OOTAMATU LAHENDUS! Bonduelle’i abil sünnib maitsev roog valguskiirusel!
Toidublogijate meelistegevuseks ongi näidata inimestele, kuidas teha kiireid ja teinekord ootamatuid roogasid igas mõeldavas olukorras. Kui ülesandeks on valmistada roog millestki, mida sa ei tea, siis kuidas lahendab Bonduelle’i väljakutse Instagramis @toiduinspiratsioon nimega tegusid tegev Kelly? Vaatame järele!
Bonduelle’i väljakutse on iseenesest lihtne: koka ees on kast, kus on sees kolm toodet. Neist ühe peab ta valima ja selle abil toidu ka valmistama. Aga mis on see roog ja mis on see Bonduelle’i tooraine - seda ei tea enne valikut mitte keegi. Õnneks on Bonduelle’i abil võimalik teha absoluutselt kõike ning samuti on Wesse showköögis olemas kõik vajalik absoluutselt iga roa tegemiseks. Vaata videot ja pärast proovi seda teha ka kodus!
Kikerherne blondie marjadega
400g kikerherneid
80ml indiapähklivõi ( Natty oma nt)
ca 120 ml vahtrasiirupit
1tl vaniljesuhkrut
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
3 spl mandlijahu
3 spl kaerahelbeid
mandlilaaste kaunistuseks
150g vaarikaid
150g põldmarju
meresoolahelbed
Pane blendrisse kurnatud kikerherned, vahtrasiirup, indiapähklivõi, vanilje, küpsetuspulber, sooda, mandlijahu, kaerahelbed ning blenderda. Seejärel lisa segule vaarikad ning põldmarjad ja vala mass küpsetusvormi või ahjupannile. Kaunista blondie mandlilaastudega ning küpseta 180 kraadi juures ca 30-35 minutit ning kui blondie on valmis, siis kaunista meresoolahelveste ning indiapähklivõiga! 🫶🏼