Kikerherne blondie marjadega

  • 400g kikerherneid

  • 80ml indiapähklivõi ( Natty oma nt)

  • ca 120 ml vahtrasiirupit

  • 1tl vaniljesuhkrut

  • 0,5 tl küpsetuspulbrit

  • 0,5 tl soodat

  • 3 spl mandlijahu

  • 3 spl kaerahelbeid

  • mandlilaaste kaunistuseks

  • 150g vaarikaid

  • 150g põldmarju

  • meresoolahelbed

Pane blendrisse kurnatud kikerherned, vahtrasiirup, indiapähklivõi, vanilje, küpsetuspulber, sooda, mandlijahu, kaerahelbed ning blenderda. Seejärel lisa segule vaarikad ning põldmarjad ja vala mass küpsetusvormi või ahjupannile. Kaunista blondie mandlilaastudega ning küpseta 180 kraadi juures ca 30-35 minutit ning kui blondie on valmis, siis kaunista meresoolahelveste ning indiapähklivõiga! 🫶🏼

Jaga
Kommentaarid