RETSEPTIVÄLJAKUTSE | Bonduelle keerab tuttavatele retseptidele vindi peale!
Kui anda ühele toidublogijale lihtsalt ülesandeks teha üks roog siis oleks see liiga kerge ülesanne. Aga kui paluda tal pimesi valida üks koostisosa ja teha toitu millestki, mida ta ei tea - mis siis juhtub? Bonduelle paneb erinevad sotsiaalmeediakokad proovile! Ikka selleks, et raputada juba tuttavaid retsepte!
Andra, keda Instagramis võib leida kontoga @paremkuirestos valmistab Bonduelle’i toodetest Wesse showköögis midagi täiesti tuttavat, aga samas hoopis teistsugust. Kuidas üks leidlik hobikokk lahendab Bonduelle’i väljakutse - seda vaata juba videost!
Ja pärast video vaatamist tee see kohe ka ise kodus järgi!
Salat: kurna Bonduelle’i punased oad, herned ja mais ninh pane need kaussi. Lõika tomat, punane sibul, roheline, kollane ja punane paprika. Haki peeneks jalapeno ja koriander ning lisa ka need kaussi. Maitsesta ühe laimi mahla, õli, soola, pipra ja soovi korral tšillihelbetega. Viimast just siis, kui soovid salatile juurde vahvat vürtsikat vunki.
Tortillast krõpsud: lõika tortillast sektorid, riivi peale parmesani, lisa veidike soola ja õli.
Parmesanikrõpsud: riivi lihtsalt endale sobivas suuruses parmesani kuhi ahjuplaadile küpsetuspaberile.
Küpseta neid umbes 10 minutit ahjus temperatuuril 180 kraadi.