Osalejad said ka ise käed külge lüüa ning peakoka juhendamisel panna end proovile muuhulgas muna pošeerimises, kala fileerimises, tšilli ja küüslaugu hakkimises, kastme valmistamises jpm. Kohaletulnutele meeldis eriti just koolituse praktiline pool ning nad nautisid Angelica näpunäidete järgi uute võtete omandamist.

Vaata galeriid:

Kõikidele osalejatele panid meie head koostööpartnerid kaasa väikesed kingitused. Suur tänu toetajatele: Liviko, Handgurmee, Sunfly, Härmavili, Balbiino, Epiim, Tõrvaaugu mahetalu, Fazer, Dava Foods, Rukkimaania, Barilla.

Gemoss on Eesti restoranide esimene valik köögiseadmete, lauanõude ning tooraine ostmiseks, kuid uksed on avatud ka eraisikutele. Kauplusest leiab imeilusad ja väga vastupidavad lauanõud, tipptasemel tarvikud toidu valmistamiseks, Eesti suurima valiku MONIN tooteid, väga soodsa kilohinnaga pähklid, kõik küpsetamiseks vajaliku ja veel palju põnevat.

Oma Maitse kokakool toimub Tallinna kaupluse juures olevas Köögi ja Baarikunsti Õppetoas.

Gemoss kauplused asuvad Tallinnas, Valukoja 5 ning Tartus, Narva mnt 3. E-pood on avatud 24/7 ning saadab kiire tarnega kaupa üle Eesti.

Järgmine Oma Maitse Kokakool toimub 24.10.