Tartu Ülikooli Kliinikum võtab igal aastal vastu umbes 2600 last, kellest ligi 700 on enneaegsed. Nende laste jaoks tähendab Concord Birth Flow mobiilne käru suurt võimalust ellu jääda ja olukorrast tervena välja tulla. Käru on varustatud kõigi vajalike seadmetega, et nõuetekohaselt jälgida ja ravida beebisid, kes vajavad lisatoetust. Sel moel haigla varustuse täiendamine välistab vajaduse kiireloomulise nabanööri lõikamise järele ehk võimaldab beebil jääda ema lähedusse ja oodata rahulikult, kuni nabanööri on võimalik sulgeda. Tänu Concord Birth Flow mobiilsele kärule vähenevad ka sünnitustüsistused ning lapse pikaajalise puude risk.

Osalemine heategevuskampaanias on imelihtne – ostes Pik-Nik tooteid, annad automaatselt oma panuse Tartu Ülikooli Lastefondi ja aitad kaasa enneaegsete beebide ravitingimuste parandamisele. Pik-Niku ja Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliiniku heategevuskampaania on suurepärane võimalus näidata üles hoolivust ja solidaarsust Eesti laste vastu ning pakkuda enneaegsetele beebidele ellu jäämiseks ja kasvamiseks paremaid võimalusi

Pik-Nik juustupulkade kõrgem missioon

Juustupulkade bränd Pik-Nik on maitsvate vahepalade valmistamise kaudu pühendunud just laste tervise edendamisele ja ühiskonna sotsiaalsete probleemide lahendamisele. Nimelt on juustupulgad valmistatud 100% värskest mozzarella juustust, seega on tegemist kvaliteetsest toorainest valmistatud tervislike snäkkidega. Juustupulgad on parimateks sõpradeks eelkõige koolilastele tervislike ja toitvate vahepalade näol, ent ka vanematele, kes eelistavad oma toidulauda täisväärtusliku ja toitainerikana hoida.

Juustupulgad sisaldavad rohkelt kaltsiumi, A-vitamiini, fosforit ja valku, mis kõik on olulised kasvava lapse tervise jaoks. Pik-Nik Kids Original ja Pik-Nik Twiller sisaldavad ka vähendatud soolakogust, seega vastab vahepala laste päevase soola tarbimise soovitustele, st aitab kaasa tervislikumale toitumisele ja väiksemale südame-veresoonkonna haiguste riskile tulevikus.

Tartu Ülikooli Lastefond on laste tervise eest seisnud juba 20 aastat

Tartu Ülikooli Lastefond on tegutsenud alates 2000. aastast ning nende missiooniks on pakkuda tuge haigetele ja abivajavatele lastele üle Eesti. Fond on aidanud aastate jooksul enam kui 3000 last üle Eesti ning kogunud annetustena ligi 20 miljonit eurot. Tartu Ülikooli Lastefondi missiooniks on tõsta elanikkonna hoolivust ja teadlikkust nõrgemate ja haavatavamate suhtes ning aidata rahastada nii laste individuaalseid ravivajadusi kui ka meditsiiniseadmete soetamist haiglatele. Annetuste kogumiseks korraldab Lastefond erinevaid heategevuskampaaniaid ja pakub võimalust annetada avalikes kohtades ning üritustel.

Lastefond kaasab oma tegevusse ka vabatahtlikke: lisaks seitsmele palgalisele töötajale aitab fondi eesmärkide saavutamisele kaasa umbes 50 vabatahtlikku Tartus, Tallinnas ja Pärnus. Ka Lastefondi kuueliikmeline nõukogu koosneb vabatahtlikest, sest „Iga laps loeb!“.

Jaga
Kommentaarid