Õhtu teravaimaks elamuseks kujunes Hop&Hen’i korraldatud kanatiibade söömise võistlus, kus Carolina reaper tšillipipraga – ühe maailma teravama pipraga – maitsestatud kanatiibu süües tuli osalejatel silmitsi seista tõeliselt pisaraterohke väljakutsega.

Han`s tänavatoidu restoran on tuntud Hiina restorani Han`s noorem veli, mille märksõnaks on värskelt valmistatud Hiina tänavatoit Hiina kokkadelt. Restorani lemmiktoitudeks on Lanzhou ramen, Hiina pelmeenid ja Dan-Dan nuudlid. Lanzhou ramen on käsitsi tehtud nuudlitega veiseramen. See soojendav leem on esimese aastatuhande lõpus valitsenud Tangi dünastia ajal leiutatud supp, mida oleks lihtne valmistada ja mis sobiks ka moslemitele. Põhja moodustavad kohapeal käsitsi valmistatud pehmed nisujahu nuudlid, mille saladuseks on õige taina tõmbamise tehnika. Sojakastet ei kasutata, veiseleent maitsestatakse ürtide ja soolaga. Seetõttu on supp kergem ja leem läbipaistvam. Lisandiks saab kasutada rohelist sibulat, loomulikult keedetud/marineeritud muna, veiseliha ja tšilliõlisid.

Hop&Hen restorani lugu algas lihtsast, kuid tulihingelisest soovist pakkuda käsitöö õlle kõrvale midagi eriti head. Nii sai ühendatud krõbeda ja mahlase kana nauding parima käsitööõllega. Hop&Hen’i asutajad Tarass Markin ja Vlad Borouhhin usuvad, et elu parimad hetked juhtuvad hea toiduga kombineeritud õlle ja veel parema seltskonna ümber. Hop&Hen burgereid pakutakse ka taimse versioonina. Õllekraanidest voolab 16 erinevat käsitööõlut, lisaks 7 alkovaba õlut ning nende valik muutub iga nädal. Lisaks Taani käsitööõlle Mikkeller valikust pärinevatele IPA-dele ja pilsneritele saab mekkida ka Põhjala, Pühaste ja Käbliku pruulimeistrite loomingut.