Asumikauplused on tarbijate poolt armastatud igapäevapoed, mille ümber tekib sageli kogum muid teenuseid ja tegevusi, mis inimeste argielu sujuvamaks muudavad. See on loogiline areng: kogukondliku aktiivsuse kasvu näeme Eestis mitmel rindel, meie kogukonnad on aina aktiivsemad erinevaid algatusi ellu kutsuma, mis kohaliku rahva elu edendada aitavad. Usun, et mida tugevamad on kohalikud kogukonnad, seda paremini läheb ühiskonnal tervikuna, mainib Mets. Kuid ei tasu arvata, et need kogukonnapoed on väikesed: Rimi mõistes on tegemist ikkagi tuhanderuutmeetrise müügipinnaga hoonetega, mis võimaldavad pakkuda Rimi tuntud kvaliteeti igas toidupoe aspektis.

Nii avaski äsja uksed üks energiasäästlikumaid kaubandushooneid Eestis, milleks on uus Rimi Järveküla kauplus. „Tahame olla oma klientidele võimalikult lähedal,“ räägib Sirak ja lisab, et kui inimene plaanib näiteks osta uut kodu eeslinnas, siis ootab Rimi kodupood teda juba ees.

„Uues kaupluses pakutakse kogu Rimi supermarketi harjumuspärast sortimenti, suurendatud valikus puu- ja köögivilju, pitsat ja värskeid pagaritooteid. Kaupluses on uuenduslik taaraautomaat, kuhu ei pea pakendeid ühekaupa sisestama, vaid korraga saab sellesse kallata 150 taaramärgisega pakendit. Üheaegselt saab automaati panna nii plast-, metall- kui ka klaaspakendeid,“ mainib Sirak.

Ühtlasi on Järveküla pood esimene Rimi, kus katsetatakse uudset hinnakommunikatsiooni. „Muudame oma hinnakommunikatsiooni lihtsamaks ja üheselt arusaadavaks. Tavahinnad on valgel paberil, soodushinnad kõikidele klientidele kollasel paberil ja Rimi kliendikaardi omanike hinnad roosal taustal,“ sõnas Mets. Lisaks Rimile avavad samas hoones uksed Pappa Pizza, Benu apteek ja lillepood Veski Lill. Kaupluse kõrval parklas on kolm elektriautode laadijat, millest kaks on kiirlaadijad ja üks poolkiire laadija. Sealt leiab ka rattaparkla koos jalgrataste remondipunktiga.

Pikemat arutelu sellest, kuhu võiks kaubandus tulevikus üldse suunduda ja kuidas mõjutavad ostukogemusi uued digilahendused, kuula juba saate „Toidupoe tagatoas“ värskest salvestusest!

Rimi Järveküla kauplus.

Jaga
Kommentaarid