Saates tuleb jutuks veel:

- Mida on Martin õppinud lapsepõlvest Abrukal?

- Kuidas muuta juurseller maitsvaks ka neile, kes sellerit ei söö?

- Martini paar lihtsat põhimõtet, kuidas ta koka ametis olles 20 kg alla võttis

- Oma tugevuseks peab Martin kalaroogasid ja jagab nippe, kuidas kala praadida, säilitada, maitsestada, fileerida

- Haugikotleti valmistamise nipid ja üks üllatav nipp ja maitseaine, mida haugikotletis kasutada

- Fine-dining kodustest tingimustes: Martin õpetab, kuidas suitsutada võid kodustes tingimustes ja kas see on võimalik?

- Mis peitub Martini külmikus ja mida head sellest valmistada?

- Kukeseenekastme retsept ja idee, kuidas teha sügisene toitev kukeseene-hakklihakaste.

- Martini lemmikhommikusöögi suitsukana-juustu vrapi retsept

- Sügisene kiirsalat kukeseentega

- Retsept jäneseliha valmistamiseks kooreses valge veini ja aniisi kastmes

- Kiire kodune supp misopastaga

- Koheva hommikuomleti retsept ja nipid

- Milline nipp aitab munadel paremini vahtu minna?

- Milliste köögitarvikute pealt võib julgelt säästa ja kuhu tasub investeerida rohkem?

- Millist köögividinat kutsub Martin 99’ks?