„Shang Shi tähendab tõlkes kuninglikku pidusööki ning veel paremini oleks pakutavat keeruline kirjeldada,“ tutvustab Bombay Clubi toitlustusdirektor Bart Dufour ning toob näiteks, et esmakordselt on Tallinna restorani menüüs tõeline Pekingi moodi valmistatud part. „Selle tõelise hõrgutise kogemiseks on vaja tellimus esitada vähemalt 24 tundi ette,“ rõhutab Dufour.
Londonist pärit Consultant Chef Chee Hwee Tong on aastate jooksul toonud Michelini tunnustuse mitmetele restoranidele. Värskelt avatud Shang Shi kontseptsiooni keskmesse on Chef Tong tõstnud tõetruud maitsed koos sügava austusega oma juurte vastu.
Shang Shi gastronoomilist elamust täiustab nõudlikule maitsele vastav enam kui 800 erineva tootega veinikelder, mille eest vastutab kahel korral Eesti parimaks sommeljeeks valitud Karoline Reinhold. Veinidele pühendunud Londoni eraklubi 67 Pall Mall ja mitme Michelini tärniga pärjatud restorani kogemusega Reinhold naasis Eestisse just tänu ambitsioonika Bombay Clubi avamisele.
Toitlustusdirektor Dufour kinnitab, et Tallinna tipprestoranide skeenel on Shang Shi kirkalt eristuv. „Samas on see alles algus, sest aasta lõpus valmiv The Burman hotell toob Rataskaevu tänavale veel kaks uut tipprestorani,“ lubab Bart Dufour.
Restoran Shang Shi on avatud iga päev kell 12-15 ja 18-23.
Augustis Tallinna vanalinnas Rataskaevu tänaval avatud Bombay Clubis ootavad lisaks restoranile Shang Shi külastajaid viski- ja veinibaar ning sigarituba Fox Den, kokteilibaar The Peacock Lounge, ööklubi Velvet ning 11 mängulauaga kasiino Bombay Club.