26.07.2024, 07:07
Peakoka suvi: Sagadi mõisa peakokk Maren Rits teeb imehead nõgese-juustupirukat
Oma Maitse ja Eesti Peakokkade Ühendus tutvustavad suvises ühises artiklisarjas „Peakoka suvi“ Eesti peakokkasid. Igal nädalal saame tuttavaks ühe toiduvõluriga, kes jagab ka oma lemmiku suvise toorainega valmistatud retsepti. Kas teadsid, kui hea piruka saab kõrvenõgesest? Sagadi mõisa peakokk Maren Rits räägib nõgesest meile pisut lähemalt ja jagab võrratu nõgesepiruka retsepti.
FOTO: Erakogu
Maren Rits lõpetas Tallinna Kooperatiivkooli cum laude kulinaaria erialal. “See oli 42 aastat tagasi! Ei teadnud siis veel, et olen saanud ameti kogu eluks. Mul pole kordagi pähe tulnud ametit vahetada,“ kinnitab ta.
Oled juba tellija?