24.07.2024, 19:12
Rannavalvest ja botaanikaaiast profikööki: julgete naiste kannapööre restoranimaailmasse
(6)On neid kes pürgivad oma unistuste poole varakult, kuid teinekord viib tee sinna kui muud suunad juba proovitud. Eesti restoranimaailmas on mitmeid julgeid naisi, kes on karjääriga alustanud hoopis mujal, näiteks rannavalves või botaanikaaias.

„Minu jaoks raskemat asja kui kringli tegemine ei olnud olemas ja pärmitainas tundus võimatu,“ meenutab Kringlikoja perenaine Katrin Riisalu. Kuid raskused on ületamiseks ja lõpuks võttis naine julguse kokku ja pani püsti oma pagariäri.
FOTO: Erakogu
Vapustavaid naisi restoranimaailmas on palju ning neid ei ole tagasi hoidnud kogemuse puudumine ja hirm, neid on edasi lükanud kirg - kirg olla loominguline, kirg töötada iseenda heaks, kirg pakkuda maitseelamusi ja tuua inimestele rõõmu.
Oled juba tellija?