Helena on öelnud, et kokatöö on elustiil. „Kokandus on hobi. Kõik vabad päevad lähevad sinna alla“

Saates tulekul:

-Helena lihtne kergelt tšilline krevetipasta

-Suviseid panna cotta maitse kombinatsioone

-Kuidas kasutada just praegu valmivaid sõstraid ja mida teha punastest ning mida mustadest sõstardest?

-Kuidas keeta mustsõstralehe siirupit?

-4 erinevat ideed, mida teha kodumaisest valgest kalast. Räägime kohast, ahvenast, haugist. Juhised grillimiseks, soolamiseks, kuni kotlettide ja äkise retseptideni. Mida kindlasti ei tohiks teha ceviche valmistamise juures?

-Suvikõrvitsa kotleti retsept ja üks väike nipp, kuidas suvikõrvitsakotlett alati õnnestuks

-Helena kana-riisinuudli vokiroog

-Marineeritud sibula retsept

-Suvine topsimagustoidu retsept, mis valmib vaid 5 minutiga

-Kuidas valmistada nõgese näkileiba?

-Helena ahjuomleti retsept

-Koduse jäätee ning suviste kokteilide retseptid

-Roosiõie siirupi valmistamine ning kuidas teha roosiõie mojitot?

-Kuidas valmistab Helena aioli kastet?

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena