- Inspreerivatest juhtimistaktikatest ja -õppetundidest

- Kristjani mõtteviisist ja „pehme surve“ printsiibi rakendamisest

- Kuidas meeskondi luua, hoida ja tulemusteni viia

- Kristjani tasakaalu hoidmisest ning tegevustest, mis annavad Talle energiat ja mis kulutavad

- Restoranide avamise reaalsusest ja kaosest

- Kuidas ja miks sai Leib Resto ja Aed uue nime Lee Resto

- Kõlab mitmeid-mitmeid suviseid joogisoovitusi: Kristjani veinisoovitused erinevate atmosfääride ja toitude juurde, tõeliselt mõnusate alkovabade kokteilide retseptid

- Kristjani lemmikud suveretseptid (ja nendega kokku sobivad veinid): suvine arbuusisalat, Kristjani pere lemmik võipasta, paprika grillimise nipid, Kristjani lemmik tomatisalat, koheva munapudru retsept