Värske ja toitev peedisupp (30 minutit, 4 inimesele)

Peet on äärmiselt kasulik juurvili – see on suurepärane antioksüdantide allikas, kus on lisaks ka palju vitamiine ja mineraale. Antioksüdandid aitavad meie kehal võidelda krooniliste haigustega ja ka põletikega. Lisaks aitab peet ka kehal puhastuda mürkainetest. Keefiris olevad looduslikud probiootikumid teevad pai sinu kõhule ja soodustavad seedimist. Seega on peedisupp tõeliselt võimas kombo sinu tervise jaoks!

Vaja läheb

  • Marineeritud peedid (vähehapud) Well done – 500 g

  • Marineeritud kurk Well done – 340 g ehk väike purk

  • Pitsasink kuubikud – 250 g

  • Kanamunad Well done – 3 tk.

  • Keefir – 1 liiter

  • Petersell – maitse järgi

  • Till – maitse järgi

  • Sool, pipar – maitse järgi

  • Soovi korral – sinep või mädarõigas

Olenevalt kui palju sul on koostisosi juba kodus olemas (näiteks muna, till, maitsestamiseks vajalikud lisandid) ning milliseid brände eelistad, peaksid saama selle supi koostisosad Maximast umbes 7 euro ringis. Paljud Well done tooted on hetkel kampaanias, mis tähendab, et hinnavõit on eriti suur. Well done on Maxima omabränd, mis pakub hea hinna ja kvaliteedi suhtega kaupasid praktiliselt kõikides tootekategooriates, olles soodsam kui paljud tuntud kaubamärgid.

Valmistamine

  1. Keeda 4 muna vähemalt 12 minutit, et kollane oleks kõva.

  2. Lõika väikesteks kuubikuteks või ribadeks nii kurgid kui ka keedetud munad. Haki petersell ja till maitse järgi, võib ka lisada ainult tilli.

  3. Pane kaussi marineeritud peet koos kogu vedelikuga. Lisa singikuubikud ja tükeldatud muna ja kurk.

  4. Lisa keefir ja maitseained – sool ja pipar.

  5. Sega kõik korralikult läbi. Kui soovid võid maitse järgi lisada ka mädarõigast või sinepit.

  6. Kaunista valmis supp hakitud tilli ja/või peterselliga. Serveeri jahutatult.

Kui ise ei jaksa suppi teha, siis haara letilt

Ka Maxima omaköögi Meistrite Kvaliteedi valikus on külmsupp täiesti olemas, nii peedi kui ka tomatiga. Seega, kui sul on eriti kiire või soovid näiteks tööle lõuna kaasa osta, siis kraba hoopis see variant. Maitseb sama hea kui isetehtud ja täidab kenasti kõhtu!

Parima valiku Meistrite Kvaliteedi häid maitseid leiad suurematest kauplustest!

Täisväärtuslik toitumine ei pea olema kallis. Sina oled see, kes oma ostukorvi kokku paneb. Maxima lai kaubavalik ja iganädalased 2000+ pakkumist võimaldavad võita hinnas maksimaalselt ja säästa oma ostukorvilt. Säästunipp! Planeeri oma menüü vastavalt kampaaniatele ja tee ette nädala või vähemalt 4-5 toidumenüü, et peaksid vähem poes käima. Maxima iganädalaste pakkumistega saad tutvuda SIIN. Maximast saad kõik tuntud kodumaised ja ka välismaised kaubamärgid, millega oma toidulaud katta. Ära maksa samade toodete eest rohkem ja tee oma ostud Maximast!

Jaga
Kommentaarid