Kana-Caesari burgeri tegemiseks toimi nii:

  1. Esmalt valmista kanafileele kerge marinaad, et anda lihale juurde mõnus sidrunimekk, mis muudab burgeri veelgi paremaks. Filee lõika õhemateks tükkideks ning maitsesta sidrunikoore ja -mahlaga. Nüüd lisa ka oliiviõli ja maitse järgi soola ning pipart. Lase kanalihal 15–20 minutit toasoojas marineerida.

  2. Nüüd valmista ette ülejäänud komponendid. Eemalda Rooma salatilt juureosa. Seejärel võta ette juustutükk ja lõika sellest õhukesed ribad, võid selleks kasutada juustulõikurit või ka köögiviljakoorijat, kui sellel on sobiv kuju. Tomat viiluta umbes 1 cm paksusteks ketasteks.

  3. Grilli kanafilee ja kuklid. Kõigepealt grilli liha umbes 170–180 °C juures 3–4 minutit. Keera fileed ringi ja laota peale kõvajuustu ribad. Lisa grillile ka tomativiilud, maitsesta natukese soola ja pipraga ning piserda oliiviõli.

  4. Viimasena laota grillile lapileiva kuklid ja oota, kuni neile tekib kuldne koorik.

  5. Nüüd pane burgerid kokku. Selleks võta lapileiva alumine pool, lisa Rooma salati lehed (olenevalt suurusest 1–2 tk), natuke kastet, seejärel tomativiil ja kanafilee. Pane uuesti natuke kastet ja kata lapileiva pealmise osaga. Soovitame serveerida burgeritaskutes. Kui soovid veel vähema kaloraažiga burgereid, siis pane kastet ainult üks kord ja vähem.

Maxima peakokk Rauno valmistas koos mõjuisik Mammaga Instagramis sedasama burgerit, seega VAATA VIDEOST, kuidas neil see välja tuli ning mida Mamma retseptist arvab.

Siin on sulle ka nimekiri asjadest, mida vajad:

  • mini Rooma salat, 1 kapsapea

  • Caesari kaste (valmis kaste)

  • tomat, 2 suuremat

  • kõva juust, 1 juust (umbes 180 g)

  • Lapileiva kuklid, 1 pakk (8 kuklit)

  • broileri rinnafilee, 500 g

  • sidrun, 1 tk (sul on vaja riivida koort ja pigistada mahla maitsestamiseks)

  • oliiviõli (tomatite grillimiseks ja kana marineerimiseks)

  • sool

  • pipar

Nüüd aga grillima ja tšillima ning suviseid maitseid nautima. Ära siis unusta, et kõik hea ja parema oma jaanilauale saad heade hindadega ikka Maximast. Igal nädalal on Maximas 2000+ superpakkumist ja eriti head pakkumised on just sel nädalal, mil paljud maitsvad grillihitid kodumaistelt tootjatelt ning ka teised grillimiseks vajalikud tooted on megaheade hindadega. Lisaks on Maximas käimas jaaniloos, seega kui teed ostud Maximast, siis registreeri oma ostutšekk kodulehel ning võid võita kontsertelamusi lausa kaheksale erinevale kontserdile. Tutvu selle nädala kampaaniatega Maxima kliendilehes SIIN.

Mõnusat jaani sulle!

Jaga
Kommentaarid