17.06.2024, 14:53
Oma Maitse grillinipid: kolm kõige olulisemat nõksu, et šašlõkk tuleks iga kord päriselt mahlane ja maitsev
Vaata ka lollikindla kiirmarinaadi retsepti!
Väikeste tükkidega šašlõkk on jaanipäevalemmik olnud juba pikki aastaid, aga paraku kipuvad pisikesed lihatükid grillil sageli ära kuivama või isegi ära kärssama ja kallist lihast jääb järgi kuiv ja nätske tükk, mida on ebameeldiv süüa. Selleks, et saaksid aasta tähtsaimal grillõhtul ise nautida ja külalistele pakkuda aplausi väärt šašlõkki, tuleb teada paari olulist nõksu!
Vaata videost „MasterChef Eesti“ teise hooaja võitja Ivari Voki järeleproovitud ja alati töötavaid nippe ja nõkse väikeste tükkidega šašlõki ette valmistamiseks, marineerimiseks ja grillimiseks! Ivari näitab ette ka ühe täiesti lollikindla ja väga kiiresti toimiva šašlõkimarinaadi retsepti, mis muudab liha eriti hõrgult pehmeks!
Oled juba tellija?