17.06.2024, 19:23
Mõnusalt krõmps ja särtsakas rukola toob elu sisse nii paljudele vahvatele salatitele! Vaata retsepte!
Rukolat kas armastatakse või vihatakse- tema unikaalne sinepine-, pähkline ja piprane maitse ja vürtsine aroom kas meeldivad väga või ei meeldi üldse. Peamiselt ei meeldi neile, kes rukolat paljalt ilma igasuguste lisanditeta näksivad, sel juhul võib mekk tõesti üpris kibe olla. Aga kui lisad rukolale õiged kaaslased ja hea kastme, ei tungi kibedus nii tugevalt esile ning saad nendest rohelistest lehtedest imelise tervisliku salati, mis aitab ka suurest šašlõkisöömisest tekkinud raskustunnet leevendada.
FOTO: Kadri Walsberg
Kas teadsid, et rukolat on kahte liiki: üheaastane põld-võõrkapsas (sinepikapsas) ja püsik võõr-liivsinep, mille maitse on vängem.
Oled juba tellija?