KUULA | Mitme Michelini tunnustusega peakoka Joonas Koppeli nipid-nõksud mõnusate suvetoitude valmistamiseks
Jaanipäevale kohaseid toidusoovitusi tuleb tänases saates küllaga, sest külla on tulnud toidukunstnik, kelle kätetöö on ühtaegu nii kunsti / tippklass kui teisalt mõnusalt kodune ja kohalikke aardeid ülistav. Räägime toidujutte Võsu menuka Mere 38 ja Tallinna kesklinna 38 Restorani eestvedaja Joonas Koppeliga.
Joonas on töötanud mitmetes eesti tipprestoranides, sh NOA, OKO, Puri ja Paju Villa. Uhkesse nimekirja on peagi lisandumas uus toidukoht, restoran A.JU Tallinnas.
Täna saates:
-Parim kartulisalat jaanipäevaks
-Mere38 saamise lugu. „Restoraniäri on vaese inimese kallis hobi,“ sõnab Joonas Koppel humoorikalt.
-Mis on Joonase enda lemmikroog oma restoranide menüüst
-Kuidas praadida parimaid räimi
-Grillil valmistatud suvise baklažaani retsept
-Joonase naise tšilli-bowl’i retsept
-Guacamole retsept, marineeritud seentega koorene salat, Joonase restoranide legendaarse triibukooki nipid
-Joonase koduse hakklihakastme geniaalne nipp
-Kuidas pošeerida muna
-Kuidas küpsetada head maksa
-Beef Wellingtoni küpsetamise saladused
Saadet toetab Gemoss