Lisaks võistluste ülekannetele toimuvad pubis endas ka lahedad ennustusmängud, kus loositakse arvukalt vingeid auhindu. Tule, osale, paku, kes võidab sinu meelest tänavusuvise EM-i, ja võida! Parimale muidugi ka parim auhind!

Jalgpalli kõrvale

Ükski jalgpalliülekanne pole täiuslik ilma maitsvate suupistete ja jookideta. Selleks suveks ja jalka EM-iks valmistudes on Hiiu Pubi aseri ja gruusia grillimeistrid pead kokku pannud ning tulnud lagedale eriti maitsvate ja mahlaste šašlõkkidega, mis tulevad loomulikult otse elavalt tulelt. Menüüs on lehtpuusüte kohal küpsenud rammus sealihašašlõkk, pisut kergem, meeldivalt mahlakas kanašašlõkk, ljulja kebab Lähis-Ida köögi sõpradele ning korralik grillivalik kahele. Kõigi nende roogade juurde käib piprakaun, sibul ning värske kurk ja tomat, kõrvale soovitame tellida kas klassikalisi friikartuleid, magusa kõrvalmaitsega bataadifriikaid või miks mitte kas kartulipüreed või hoopis justkui suvesse loodud grillitud köögivilju.

Neile, kes soovivad siiski midagi muud, pakume jätkuvalt muidugi ka ühte Hiiu Pubi ja terve linna kõige popimat kõhutäit – pubi meisterkokkade suursaavutust, konkurentsitult parimat šnitslit planeedil nimega Eesti! See on suur nagu tõllaratas ning meeldivalt õrna tekstuuriga! Tõeline kunstiteos, mis sobib nii jalka EM-i kõrvale kui ka muidu, miks mitte mõnusaks lõunasöögiks suviselt soojal laupäeval või pühapäeval!

Kui pearoast üksi ei piisa või on soov lihtsalt suu magusaks teha, siis värskenduskuuri on läbi teinud ka magustoidumenüü.

Linna parim terrass

Neile aga, kellele jalkamelu on liiast või kes lihtsalt tahavad mänguülekannete vahel veidi värsket õhku hingata ning saada osa aedlinna rahust ja vaikusest, on loomulikult avatud Hiiu Pubi suveterrass! Parim terrass linnas – juba kasvõi seepärast, et siin istudes valdab igaüht tunne, nagu ta polekski linnas! Puuduvad Hiiul ju kesklinna ängistavad kõrghooned, linnamüragi on taandunud kuskile taustale, ümberringi on hoopis lopsakas ja lokkav loodus ning romantiline aedlinn oma väikeste majade ja rohelusse kasvanud aedadega. Kas on veel kaunimat kohta õhtuse õlle- või veiniklaasi kõrvale? Ega vist…

Nagu ikka, on hinnad linna lahedaimas söögi- ja joogikohas soodsad. Tahame ju pakkuda ägedat elamust igale külastajale, nii uuele kui ka vanale. Meie meeskond on selle nimel valmis täitma iga külastaja soovi, et teha külaskäik Hiiu Pubisse eriliseks ja meeldejäävaks.

Loomulikult asub Hiiu Pubi seal, kus ennegi: romantilises Hiiu aedlinnas aadressil Pärnu maantee 325, Tallinn. Lahti oleme esmaspäevast reedeni kella üheteistkümnest keskööni ning laupäeviti-pühapäeviti keskpäevast keskööni. Ja olenemata sellest, kas plaan on tulla Hiiu Pubisse jalka EM-i vaatama või niisama keha kinnitama, oleme olemas ja tervitame lahkelt iga külalist.

Kindlasti tasub sammud Hiiu Pubisse seada igaühel, kes tahab osa saada jalgpalli EM-i suurest melust! Meie kolm kinolina ja 12 telekat loovad vaieldamatult parimad tingimused mängudele kaasa elamiseks terves Tallinnas. Ei – terves Eestis! Tasub tulla nii üksi kui ka sõpradega, leida endale parim koht ükskõik millise kinolina või teleekraani ees ja elada kaasa aasta suurimale spordisündmusele! Anname ka Facebooki lehel jooksvat infot sündmuste, loosimiste ja eripakkumiste kohta.

Mitte ainult jalka

Lisaks jalka EM-i ülekannetele toimub Hiiu Pubis sel suvel ka mitmeid teisi põnevaid üritusi. Olgu selleks siis live-muusika õhtud, kus esinevad Tallinna ja Eesti parimad artistid, või mälumängud, kus saab oma teadmisi proovile panna ning võita põnevaid auhindu.

Hiiu Pubi suveterrass on ideaalne koht ka era- või firmaürituste korraldamiseks. Olgu selleks siis sünnipäevapidu, ettevõtte suvepäevad või lihtsalt sõpradega kokkusaamine – meie sõbralik personal aitab korraldada meeldejääva ürituse, pakkudes maitsvat toitu ja jooki ning suurepärast teenindust.

Ära maga maha võimalust olla osa Euroopa Meistrivõistluste suurest melust Hiiu Pubis! Tule kas üksi või koos sõpradega, leia mõnus istekoht ja valmistu elama kaasa oma lemmikvõistkonnale! Jälgi meid ka sotsiaalmeedias, et olla kursis eripakkumiste ja üritustega, mida pakume aasta vingeima spordisündmuse raames. Kohtumiseni Hiiu Pubis – parim koht jalgpallielamusteks! Ühine meiega ja lase mängulainel end kaasa haarata – me ootame sind!

Jaga
Kommentaarid