14.06.2024, 07:06
Peakoka suvi: neile, kel on rabarberikoogist juba villand saanud, soovitab Alar Aksalu teha hoopis rabarberimarmelaadi
(2)Oma Maitse ja Eesti Peakokkade Ühendus tutvustavad suvises ühises artiklisarjas „Peakoka suvi“ Eesti peakokkasid. Igal nädalal saame tuttavaks ühe toiduvõluriga, kes jagab ka oma lemmiku suvise toorainega valmistatud retsepti. Täna tutvustab Meri Spa hotelli vanemkokk Alar Aksalu meile vetikaid ja juhendab, kuidas suvist marmelaadi teha!
FOTO: Erakogu
„Olen kokk-melomaan-dj. Hunt kriimsilm ühesõnaga,“ tutvustab end Alar Aksalu ise. Juurtelt saarlane, elab ja toimetab Alar Kuressaares ning lisaks igapäevatööle Meri Spa hotellis pakub ka toidualaseid konsultatsioone ning korraldab pidusid ja üritusi.
Oled juba tellija?