Täna aga räägime peamiselt reisimisest ja saatest saame teada:

-Mille alusel välismaal restorane valida

-Mis jäi Fredi jaoks maailma top 1 restoranist kõlama? Millised tehnikad särasid ja milline aspekt õhtusöögi juures oli tõelise vau-efektiga?

-Kust pärinevad Fredi parimad toiduelamused maailmast

-Fredi huvitavamad leiud Peruu köögist

-Kuidas valmistada Lomo Saltado’t ja siia kalast triadito’t

-Kui palju Fred ise välismaal reisidel kokkab

-Mis on kõige veidram toit, mida Fred on reisidel proovinud

-Mis on Fredi kõige vingem elamus ja lemmikriik, mida ta külastanud on

-Kuidas valmistada Fredi lemmikut Vietnami Pho suppi

-Nutikas nipp, kuidas kodus vähese vaevaga eriti head puljongit teha

-Fredi reisisoovitused suviseks ja ka talviseks perioodiks ning kiireks nädalavahetuse tripiks

-Fred jagab pina colada retsepti ja ühte kavalat nippi ananassiga, kuidas kokteil eriti maitsev jääks

-Mis nipiga peakokk koduse hakklihakastme eriti nämmaks teeb ja kiirnuudleid veidi eksklusiivsemaks muudab? Kuidas valmistada kodus kartulikrõpse?

-Mis on kõige ägedam retsept, mille Fred reisidelt kaasa on saanud?

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena