Selle suve kümmet põnevat ja maitsvat grilltoodet tutvustab Selveri tootmisjuht Aimar Kann. Grillihooaja tähed on saadaval kõikides Selveri kauplustes ja e-Selveris.

Brasiilia XXL-grillsteik

Tõelise lihasõbra suur-suur lemmik ürdises laimimarinaadis. See on mõnusalt suur tükk, mida saab vajadusel ka jagada.

Šašlõki grill-liha

Grillmeistri enda uus lemmik! Tegu on klassikalise šašlõkiga steigi kujul. Liha ei pea vardasse lükkima ega vardaid keerutama. Grilli lihtsalt ühelt ja teiselt poolt 7–8 minutit.

St. Louisi ribi tšillises BBQ-marinaadis

See on mõnusalt suur tükk ribisõbrale, mis sobib iga grillipeo staariks. Ribiplaati on ka väga mugav grillida, sest pole tüütuid väikeseid tükke. St. Louisi ribi on ka Selveri juuni kuutoode, mis tähendab, et juunikuu jooksul on see müügil iseäranis hea hinnaga.

Selveri šašlõkiperekond

Üle ega ümber ei saa muidugi ka šašlõkist. Konkurentsitult kõige populaarsem Selveri lihameistrite omatoode on kodune šašlõkk. See on tõeline suvine hitt-toode, mida ostetakse ämbrite kaupa ka talvel. Niisiis grillitakse üha enam ka talvel ja seetõttu võib šašlõkki Selveri lihalettidelt leida aasta ringi. Lisaks kodusele šašlõkile kuulub Selveri šašlõkiperekonda ka šašlõkk karulaugu-jogurtimarinaadis, lihameistri šašlõkk ja Kaukaasia šašlõkk. Kui esimese kolme tooraine on kaelakarbonaad, siis viimane on valmistatud karreest. Grillihooaja jooksul jõuab kõiki proovida!

Texase veiseburger

Veiseliha pakub väga mõnusat ja maitsvat vaheldust sealihale. See on 100% veisehakklihast burgeripihv, mis sobib hästi nii hamburgeri vahele, grillitud köögiviljadega kui ka ainult toorsalatiga nautimiseks.

Broileri kintsuliha taipärases tsitrusemarinaadis

Midagi kergemat kanasõpradele. Mõnus taipärane tsitrusemarinaad toob esile värskusest pakatava kerge maitsekoosluse.

Klaarsägašašlõkk

Kahtlemata kuuluvad grillipeo valikusse ka erinevad kalaroad. Klaarsägašašlõkk on kalasõprade suur lemmik ja maitseb tihti ka neile, kes muidu igapäevaselt kala ei söö. Klaarsägašašlõkist on saanud tõeline menuk, mida soovitakse pakkuda igal grillipeol.

Lõhefileešašlõkk

Tõeliselt isuäratav toode. Lõhefilee on marineeritud sidrunimahlaga, ohtralt on lisatud sibulat ja tilli. Kalalt on soomused eemaldatud, grillitud nahka võib julgelt süüa. Lõhefileešašlõkk on juunis ka Selveri kalameistrite kuutoode. Nii on toode juunis müügil soodushinnaga.

Kuld-merikoger ürdimarinaadis

Vahemerepäraselt maitsestatud terve kala, mida on väga mugav grillida. Kui filee kipub kergesti grillresti külge kinni jääma, siis terve kala puhul seda muret ei ole. Kuld-merikoger ehk doraado on väheste luudega väga maitsev valge kala, mida tasub kindlasti vahelduseks punasele kalale proovida.

Hiidkrevetisabad suitsuse tšilliga

Mereannisõpradele midagi veidi eksootilisemat. Krevetisabad on mõnusalt suured ja kergelt vürtsikad. Grillimisel võib hiidkrevetisabad lükkida vardasse.

Katseta uut!

Selveri grillmeister soovitab kindlasti lisaks klassikalistele maitsetele julgelt katsetada uusi ja põnevaid grilltooteid. Selveri liha ja kalatoode etiketi peal on alati soovitus, kuidas grillida. Lisaks lahtisele letile on suur osa grilltooteid juba ette pakendatud ja need saab mugavalt külmikust või letist kaasa haarata.

Selveri lettidelt leiab laia valiku huvitavaid ja maitsvaid grillimiseks sobivaid liha- ning kalatooteid. Enda teha jääb ainult see kõige viimane samm – grillimine.

Grilltoodetega saab tutvuda e-Selveris.

Jaga
Kommentaarid