-Enn jagab oma teekonda Merekoolist Stockmanni lihaletti ja sealt Eesti grillimaailma tippu

-Räägime sealihasašlõki marinaadi tegemisest: millist tükki eestlased enim armastavad, kui kaua liha marineerida, milliseid maitseained kasutada?

-Kuidas valmistada lihale eriti head gruusia ja kaukaasia stiilis marinaadi?

-Räägime lambaliha grillimisest. Kas lammas või talleliha ja milliseid tükke valida? Kuidas talle- ja lambaliha marineerida ja mille poolest see sealiha marinaadist erineb? Kuidas marinaadides soola kasutada - kas marinaadi tohib lisada soola või tuleb sool lisada peale küpsetamist? Kuidas soola kasutamine vastavalt valitud liha tükile erineb?

-Kuidas grillida sütel veise sisefileed nii, et see tuleks perfektne?

-Mis on reverse sear meetod?

-Mida tehakse grillimise juures tihti valesti?

-Millise trikiga saab valmistada grillil eriti krõbedat seakamarat?

-Kuidas söega ringi käia? Millal ja kuidas süüdata? Millal on söed grillimiseks valmis?

-Millises järjekorras võiks suviseid grillroogi süüa, et kõhule mitte liiga teha?