24.05.2024, 07:07
Juhata nädalavahetus sisse grilligurmeega! Pehme ja mahlase veisesteigi õnnestumise kolm põhireeglit
Lisatud retsept ja hulk soovitusi
Veisesteigi grillimiseks või ka praadimiseks tuleb valida pehmem ja õrnem liha. Sidekoerikkad tükid ehk need osad, mis on loomal rohkem liikumises olnud, jäägu pikemaks hautamiseks.
![Grillitud veisesteik pikantse anšoovise-sibulavinegreti ja sparglitega](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/9685d9ce-5f2c-48e5-93ef-b0268c5f875a.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.3757&cw=1&cx=0&cy=0.3471&r=16:9&rotate=0&flip=0)
Grillitud veisesteik pikantse anšoovise-sibulavinegreti ja sparglitega
FOTO: Mari-Liis Ilover
Pehme ja mahlase veisesteigi õnnestumise kolm põhireeglit
Oled juba tellija?