RETSEPT | Üllatava maitsekomboga hommikusöök peekoni ja munaga
Kas tunned vahel, et tahaksid ka oma kodus restoraniväärilist hommikusööki süüa? Nüüd on sul võimalus proovida Maxima Eesti peakoka sulest sündinud retsepti, mis on lausa rahvusvaheliste mõõtmetega. Vaata videost, kuidas seda hõrku hommikusööki valmistada.
See Rauno Saare loodud perfektne hommikusöök valmis Kanal 2 saates „Telehommik“ ja peidab endas palju erinevaid maitsenüansse. Neid on lausa mitmest riigist – Inglismaalt, Ameerikast ja Eestist. Siin ei ole midagi tavapärast ja üllatuks nii mõnigi gurmaan. Küll aga ei ole seda rooga üldse keeruline kodus järele proovida, vaja on vaid veidi aega ning avatud meelt, et uusi maitseid kokku sobitada.
Vaata videost, kuidas Rauno rahvusvahelised maitsed kokku võlus. Toodete nimekirja leiad artikli lõpust.
Vimkaga hommikusöök peekoni ja munaga
Vaja läheb:
300 ml piima
1 Well Done’i muna pannkoogitainasse, 4 tk pošeeritud munadeks ja 2 muna kastmesse
125 g Well Done’i jahu
400 g valgeid ube tomatikastmes
100 g šampinjone
150 g Inglise peekonit
1 tl küpsetuspulbrit
1 sl valge veini äädikat
120 g võid
1 tl sidrunimahla
0,5 tl soodat
0,5 tl soola
Cayenne’i pipart
1 tl vahtrasiirupit
2 tl sriracha-kastet
peotäis spinatit
murulauku (serveerimiseks)
Maximast leiad kõik vajaliku taskukohaste hindadega, et valmistada oma lemmikroogi. Tutvu Maxima iganädalaste pakkumistega SIIN. Naudi valikut ja võida hinnas!