Turul, kus toidupoed aktiivselt sooduspakkumisi teevad, on hinnateadliku kliendi jaoks siiski oluline, et nad saaksid enda eelistatud kaubad parima hinnaga ja säästaksid toidukorvilt võimalikult palju. Maxima kauplustest leiab igal nädalal ligi 2000 pakkumist nii tuntud kui ka omamärgitoodetele. Hinnaliidri kampaaniaga lisandus üle 500 armastatud brändide toodet, nii kodu- kui ka välismaistelt tootjatelt, mis on nüüd pikaajaliselt klientide jaoks väga hea hinnaga turul. Loomulikult leiab ka Maxima lettidelt odavamaid alternatiive, mis võimaldavad kokku panna veelgi odavama ostukorvi hinnatundlike klientide jaoks. Maxima lai tootevalik, just suuremates kauplustes, võimaldab erinevate eelistustega klientidel panna kokku just enda jaoks sobivaim ja sealjuures väga heade hindadega ostukorv.

Näiteks leiad Hinnaliidri kampaaniast armastatud Eesti tootjate Maks & Moorits toorvorstikesi, šašlõkki ja suitsutatud vorsti, Talleggi poolkoivad ja fileesingi, Leiburi saia, Pauligi kohvi, Kalevi komme ja palju muud. Nende tuntud brändide maitsetes võid olla kindel ning kindel võid olla ka selles, et Hinnaliidri toodetel on pikaajaliselt väga hea hind. Näiteks on eelmainitud toodete hinnad isegi kuni 3 euro võrra soodsamad, olenevalt toodetest, võrreldes teiste kauplustega, kes sama toodet müüvad (hinnavõrdlus teostatud 24.04 seisuga Rimi, Selver ja Prisma e-poodide põhjal). Kampaaniapakkumistes ei ole ainult toidukaubad, lisaks on hinnad soodsamad ka laste toidule, mähkmetele, loomatoidule, puhastustoodetele ja ka alkoholile.

Selleks, et mitte oma lemmiktoodete eest rohkem maksta tee oma ostud Maximast, nii säästad ostukorvilt maksimaalselt. Tutvu Hinnaliidri top-200 pakkumistega SIIN ja Maxima iganädalaste pakkumistega SIIN. Laiema tootevaliku leiad Maxima XX ja XXX kauplustest. Ole teadlik klient ning vali ostukoht, kust saad enda eelistatud tooted parima hinnaga!

Jaga
Kommentaarid