Salapärane Whisper Sister

Juba seitse aastat on speakeasy’na tuntud Whisper Sister kujundanud kohalikku kokteilimaastikku, pakkudes nautijatele täiesti uudset perspektiivi sellest, milline üks kokteil peab olema. Kujutlusvõimel pole piire, ükski maitsekombo pole tabu – tulemuseks on aga alati äärmiselt omanäolised ja piire nihutavad elamused. Whisper Sister’i peabaarmen Jiri Mališ ütleb, et nende soov on pääseda maailma 50 parima baari hulka, peamiselt selleks, et näidata, et Tallinnas on „see” baarikultuur, mida peaks ja tasuks tulla ka kaugemalt siia otsima.

„Me võtame vastu just nii palju inimesi ühe õhtu jooksul, et pakkuda neil igaühele personaalset teenindust ja sellega koos maitseelamusi, mis vajavad pisut selgitust, aga ka aega menetlemiseks. Me ei kiirusta kedagi kunagi tagant, pigem juhime neid läbi kokteilimaailma uute trendide ja meie ideede neist,” räägib baarmen. Idee ongi olla kokteilikultuuri keskuseks ja uute maitsete laboratooriumiks, mitte lihtsalt baar. Seetõttu pääseb baari inimesi alati nii palju kui on istekohti: speakeasy’s ootejärjekord, kuhu saab ennast kirja panna ja oodata seda kõnet, milles öeldakse „Teie laud on vabanenud, ootame Teid külla!”.

Peabaarmen ütleb, et Whisper Sister’i kokteilide maitsed on välja arendatud selleks, et näidata, milline võib olla üks kokteil, kui sellesse on pandud teadmisi, hoolt, armastust ja hulljulgust. Loomulikult saab baarist ka lihtsaid argikokteile, kuid enamasti ei tule kliendid nende jahile. Uus baarimenüü on jaotatud mitmesse osasse, kus on olemas Whisper Sister’i tuntud klassikud, kuid ka nii mõnigi uus „leiutis” (nagu kokteil nimega SOLO). Samuti on laienenud alkoholivabade kokteilide valik. Seiklusrikkama mekkija jaoks tuuakse lauda aga ka midagi erilist: kokteilid Gemma ja Oriental Tales, mis kas ripuvad alla laest või mille valmistamiseks on läinud päevi infusioonikambris.

Uuenenud on ka baari snäkkide valik: pakutakse kergeid, kuid maitserikkaid lisandeid kokteilidele. Näiteks banaanikrõpsudega serveeritav kergelt suitsune-vürtsine Mehhiko mole-kaste. Kõhtu täis ei saa, kuid kokteilidele paralleelselt pakub uut maitseelamust. Uute kokteilide ja snäkkide kombo on heaks eelkäiguks neile, keda on ootamas ees teatrietendus või neile, kes astuvad baari õhtu viimaseks „ringiks”.

Mališ lisab, et väga suurt rõhku pannakse Whisper Sister’is teenindusele, mis on iga õhtuse meelelahutuse nurgakiviks. Baaris töötavad inimese on kõik pikaaegse kogemusega, oskavad panna iga inimese tundma kui kuninga või kuninganna. Speakeasy tähendab oma olemuselt midagi salapärast, kuid kindlasti ei tähenda see seda, et inimesed poleks oodatud: salapära eesmärk on valmistada baari tulnute maitsemeeled juba enne kokteile ette põnevuseks ja millekski mõnusaks.

Nii siis ... olete kõik oodatud Whisper Sister baari! Laske julgelt kella, broneerige laud ja laske ennast hellitada. Kohtumiseni!

Katusebaar Ärkel: vaade vanalinna katuselt

Kujutage ette ... astud Viru tänavalt modernsesse, kuid ajaloolise taustaga De la Gardie majja, sõidad klaasitud liftiga neljandale korrusele, kus avaneb täiesti uus maailm: katusebaar Ärkel. Esimene, mida näed, on avar saal – DJ, klaver ja tuhande pisikese lambiga valguskett. Klaasist seina taga kireb Aperoli terrass ning palmid, mis komplimenteerivad igat Ärkli nurgakest. Kaks lumivalget baari säravad hõõglampide taustal.

Atmosfäär teeb õhtule tugeva sissejuhatuse. Nüüd on aeg tutvuda inimestega. Sõbralike, tolerantsete ja vabade inimestega, just nagu Sina ise! Valmistame sulle suurepärase kokteili, võib-olla mitugi. Joogikaardi valikus leiab meelepärase joogi ka õllesõber või hoopiski karastusjoogi nautleja. Tutvu ka Sushiro menüüga: hõrk ja merivärske, need lõhe nigirid sulavad suus.

Meie eesmärk on lihtne! Toome kokku imelised inimesed, et koos tähistada elu ilusaid hetki, maitsekalt. Kusjuures avarad ruumid ja kaks täisvarustuses baari võimaldavad teenindada privaatseid sündmusi kui ka avalikke õhtuid samal ajal.

Karma Lounge: Tallinna Vanalinna uus müstiline pärl

Värskelt avatud ja renoveeritud Karma Lounge aadressil Vana-Viru 6 on kujundatud idamaise stiili järgi, kus on ühendatud kaasaegne disain, eksootilisus ja hubane keskkond. Sealjuures ... vastavalt kellaajale kõlab alati hästi valitud tänapäevane muusika.Karma Lounge pakub oma külastajatele mitmekülgset elamust, kus saab lisaks vesipiipudele ja kokteilidele nautida sooja vastuvõttu ning parimat seltskonda.

Siin tunnevad külalised end alati oodatuna ning teenindajad on alati valmis soovitusi jagama, küsimustele vastama ja sinu seltskonna õhtut erilisemaks muutma! Karma Lounges toimuvad ka traditsioonilise kõhutantsu õhtud: kogenud tantsijad toovad idamaise tantsu energia otse Sinu ette ja loovad sellele kohale veelgi enam soojust ja värve.

Karma Lounge’i menüü pakub lisaks muule laia valikut sour kokteile, mis on inspireeritud omanike enda lemmikutest. Nende hoolikalt meisterdatud ja ehitud kokteilid pakuvad uusi maitseelamusi kõigile, ja sobivad eriti suurepäraselt lauda ühe mõnusa shisha kõrvale. Lisaks jookidele pakub menüü ka erinevaid suupisteid ja snäkke, mis täiustavad iga seltskonna ajaveetmist veelgi - olgu need sünnipäevad või spontaansed õhtud Karmas.

Kokkuvõttes võib öelda, et Karma Lounge on ideaalne koht kõigile, kes otsivad midagi uut ja põnevat, aga ka stiilset Tallinna vanalinnas.

Tasub silm peal hoida ka @karmalounge.ee instagramil, kus jagatakse alati infot kõike toimuva kohta!

Jaga
Kommentaarid