JURA on maailma juhtivate täisautomaatsete kohvimasinate tootja juba 92 aastat. Kohvimasinate loomisega tegelevad igapäevaselt parimad Šveitsi insenerid, kes lähtuvad ühest eesmärgist: parim kohvielamus, kestev kvaliteet, ajatu disain, kasutajamugavus, lihtne hooldus.

Kaks võimsat P.A.G.3+ kohviveskit

J8 twin aitab avastada enneolematuid kohvimaailma võimalusi. Espressomasin suudab kasutada kahte erinevat kohvisegu, et saaks valmistada igale maitsele hulgaliselt erinevaid kohvijooke, või hoopis vaheldumisi erinevaid kohvisorte. J8 twin saab ühtmoodi hästi hakkama hommikuse äratuskohvi ja õhtuse kofeiinivaba kohvijoogi valmistamisega. Peale selle saab korraga degusteerida erineva röstimisastmega kohviube.

Kompaktses espressomasinas on kaks võimsat P.A.G.3+ koonuselist kohviveskit, mis tagavad täpse jahvatuse ja millel on aroomikontrolli funktsioon, mis jälgib püsivalt jahvatuse kvaliteeti. Valmistuskordade vahel on veski puhkerežiimis. See säästab veskit, pikendab selle kasutusiga ja tagab alati isuäratava kohvi maitse ning parima aroomi.

Kohvijoogid igale maitsele

J8 twin suudab valmistada 31 maitsvat kohvijooki. Kahe koonilise veskiga J8 twin tagab maitsvate jookide valmistamisel maksimaalse paindlikkuse. Iga tavaline või kofeiinivaba kohvijook valmib alati värskelt jahvatatud ubadest täpselt nii kange või mahedana või sellisest kohvisegust, nagu valmistaja on valinud. Lühidalt öeldes ühendab see ühes kompaktses seadmes kahe kohvimasina eelised. Ja seegi pole veel kõik. J8 twin võimaldab siidist piimavahtu magustada, et avada sootuks uudne maitsete maailm. Kohvijookide valmistamisel ei ole piire – katseta klassikalise espresso või trendika sweet latte’ga.

Võrratu tulemus vaid mõne liigutusega

J8 twini intuitiivse Panorama Coffee Paneli vahendusel saad luua mitmesuguseid erilisi kohvijooke. Paneeli tööpõhimõte on loogiline, enesestmõistetav ja tagab täpse tulemuse. Easy Mode’i režiimi liuguritega saad valitud kohvijooki samuti paindlikult enda maitsega kohandada. Tänu abisüsteemidele on masina kasutamine veelgi lihtsam ja aroomikontroll tagab optimaalse jahvatuskvaliteedi. Nutikas tassiandur Coffee Eye jälgib, et tassid oleks alati valitud kohvijoogi jaoks mõeldud tila all. Masina puhastamiseks ja hooldamiseks piisab samuti vaid ühest nupuvajutusest.

Maksimaalne jõudlus nutika kompaktse disainiga

Kaks koonilist veskit ühes elegantses masinas. Puhtad jooned, ülikvaliteetsed materjalid ja silmapaistev konstruktsioon teevad J8 twinist tõeliselt võimeka seadme. Hoolikalt läbimõeldud disain väljendub selgelt näiteks jahvatustaseme seadistuses, võimaluses reguleerida kohvitila ja veskite kaantes. Vorm ja funktsioon moodustavad harmoonilise terviku, mille keskmes on Panorama Coffee Panel. Espressomasina värvipalett ja viimistluselemendid täiendavad omakorda selle elegantseid disainijooni.

Tõsta oma suvine kogemus uuele tasemele

See elegantne espressomasin pakub suurepärast maitset ja mugavust, olgu selleks siis täiusliku espresso valmistamine päeva alustamiseks või magusa karamellilate nautimine. Ütle hüvasti pikale järjekorrale kiiretes kohvikutes ja tere tulemast muretule naudingule koduse mugavuse keskel. Üks suurepärane valmistus korraga – olgu JURA J8 twin sinu usaldusväärne kaaslane, kui naudid suviseid maitseid.

Vaata lähemalt: www.jura.ee

Sweet Bananaccino

Koostisosad

  • Banaanisiirup

  • 1spl marjadega müslit

  • Magus cappuccino

Valmistamine

Täida siirupi lisaseade banaanisiirupiga kuni kolmanda kriipsuni. Võta väike latte macchiato klaas ja aseta selle põhja müsli. Aseta klaas piimavahusti alla ja valmista magus cappuccino.

Näpunäited

  • Sweet Bananaccino reguleerimiseks lisa siirupi lisaseadmesse rohkem või vähem siirupit.

  • Banaani maitse toob tõeliselt esile kohv kangusega 3 kuni 10. 

  • Selle retsepti jaoks soovitame meie tootevalikust San Antonio kohvi.

Vaata lisaks: www.jura.ee

Jaga
Kommentaarid