Seekordne Mullifestival on eriline, sest käes on esimene juubeliaasta. Korraldajad on ootusärevad – viie aastaga on festival väga palju kasvanud ja juubeliaastat tähistatakse tõeliselt suure pauguga. Igal aastal lisandub Saaremaa Mullifestivali nimekirja uusi maaletoojaid ja ettevõtteid ning ukse taga on ootejärjekord veel pikk. Sel aastal osaleb festivalil neli uut maaletoojat ja pidu on liikunud taas suuremale pinnale – seekord kultuurikeskusesse.

Festivali reede algab suure õhtuse avapeoga, kus tulede ja vilede saatel saab näha andekaid Eesti tipptantsijaid ning kuulata nii kabaree-, retro- kui ka Eesti muusikat. Avapidu toimub Nasva klubis ja restoranis Särg, kuhu on alles veel viimased piletid.

Laupäevane koolituspäev saab alguse juba kell 16 ning lõpeb tantsu ja pidustuste saatel alles südaööl, pühapäeval ootab külastajaid lõõgastav brantš restoranis La Perla.

Saaremaa Mullifestil käivad aga töö ja lõbu käsikäes – pidutsemise kõrval saab osaleda kaheksal koolitusel ja pimedegusteerimisel ning soetada hea hinnaga parimaid vahuveine. 21 maaletooja seas on üritatud ära katta kõikvõimalikud riigid, kus mulli valmistatakse – festivalil osaleb nii suuri firmasid kui ka väikeseid perettevõtteid üle kogu maailma. Samuti on kohal Eesti tippsommeljeed, kelle käe all festivalilt uusi teadmisi ammutada.

Veel tuleb podcast’is juttu viimase aja parimatest veiniavastustest ja sellest, missugusest klaasist tuleks mulli juua ning kuidas Mullifestival üldse alguse sai. Veinikoolitaja Indrek Poolak ootab nädalavahetuselt lahedat puhkust ja veinielamusi ning soovitab kõigil, kel praamipilet veel ostmata, kiirelt tegutseda.

Saaremaa Mullifestivali kohta leiab infot veebiaadressilt mullifestival.eu ja piletid ootavad viimaseid mulliarmastajaid Piletitaskus. Koolituse pileti ostjatele on Mullifestivali pilet 30% soodsam ja mullibrantši pileteid saab otse restoranist La Perla. Kohtumiseni Mullifestivalil!

Saaremaa Mullifestivali korraldajad ja veinikoolitaja Indrek Poolak Delfi Podcastis