Klientide armastatud valikud

Maxima tavapärasesse tootevalikusse kuuluvatest juuksehooldustoodetest on klientide poolt väga armastatud bränd just Rich, pakkudes laia valikut šampoone, palsameid ja ka kõrgelt hinnatud juukseõlisid. Hetkel on võimalik Richi juuksehooldustooteid saada 35% soodsamalt, seega kui soovid proovida või see on sinu lemmikbränd, siis on parim aeg tulla Maximasse. Lisaks on muidugi super hindadega ka populaarsed juuksehooldustooted brändidelt Syoss, Garnier, Pantene, Schwarzkof jt.

Näohooldustoodete puhul on Maxima klientide poolt armastatud brändid näiteks Neutrogena ja Kräuterhof, mis pakuvad väga kvaliteetseid apteegikosmeetika tooteid. Neutrogena tooted on saadaval ainult XXX-kauplustes (Tallinnas Haaberstis ja Linnamäel ning Pärnus) ja Kräuterhofi näokreemid, seerumid ning ampullid ka XX-kauplustes. Mõlemate brändide tooted saad kampaaniapakkumisega 35% soodsamalt. Loomulikult on kampaanias ka laiemalt tuntud tootjate näohooldustooteid brändidelt Nivea, L’Oréal, Garnier ja teised, kes pakuvad samuti laialdast tootevalikut igale eale ning nahatüübile.

Kampaaniapakkumistest leiad super hindadega ka juuksevärve, dušigeele, kehakreeme ja -koorijaid, mitsellaarvett, maske, dekoratiivkosmeetikat, intiimhügieenitooteid, raseerijaid ning suuhooldustooteid. Tutvu ilukataloogiga SIIN.

Uued kampaaniatooted avastamiseks

Ilu Mõte toob ka uusi ja ilusaid üllatajaid erinevatesse tootekategooriatesse, mida tasub proovida ning katsetada. Toome väljad põnevad tooted, mis on väärt proovimist:

  • Maui niisutavad šampoonid ja palsamid kookospiima ning hibiskiga 10.49;

  • Ogxi tugevust andvad šampoonid ja palsamid biotiini ning kollageeniga ja Maroko argaaniaõliga 10.49;

  • Garnier Gurls Methodi juuksehooldustooted lokkis juustele –30%;

  • näoseerum Nivea Anti-Spot ja Anti-Age 13.59;

  • Puredermi tõeliselt tõhusad akneplaastrid 2.49;

  • poorikoorija Farmstay 5 tk / 2.80 (ühe toote tavahind 0.69);

  • naisteparfüümid Britney Spears Fantasy Jungle (30 ml) 17.99 ja Betty Barclay (20 ml) 15.99;

  • menstruatsiooniaegne aluspesu Kotex 19.99;

  • mündi-kookosemaitseline suuvesi Biomed Natural Whitening ja mündi-ürdimaitseline Gum Health 4.49.

Õnneks on ammu minevikuks saanud usk, et mehed enesele iluriiulist midagi kasulikku ei leia. Ilu Mõte pole ka mehi unustanud ja ka neile on lai valik super hindadega nii keha- kui ka näohooldustooteid.

Kõik pakkumised kehtivad Aitäh kaardiga. Tutvu kampaania valikutega ja kiirusta poodi – sa väärid kõige ilusamat versiooni iseendast!

Jaga
Kommentaarid